Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

agatulen

Nikushka,neonemocněla jsi behem tehotenstvi,predpoklady pro lupus už u tebe byly a tehotenstvi jen zviditelnilo priznaky,protože je to pro organismus určitý stres a lupus se stresem aktivuje.
Přecti si na lupusinkach informace,co můžeš:Hlavně doporucuji:
www.lupusinky.estranky.cz
Je tam i velká kolonka o těhotenství a SLE:
Nenech se odradit,zjistuj informace,ptej se, a vitej mezi nás,lupusinky!!!
agatulen :o))

RNG

nikushka, pricina lupusu nie je znama zatial, ale podozrive su boreliozy, chlamidie, plesne mykoplazmy a niektore virusy, ktore nosime cely cas v tele.
Moj osobny nazor a nazor viacerych lekarov, ktory sa tum zaoberaju je, ze to je vysledok viacerych v "spolupraci", takych, ktore sa alebo dobre maskuju(boreliozy a chlamidie) a/alebo takych, ktore mame v tele vsetci a len niekedy sa prejavia(herpesy, ebv, hpv, cytomegalovirus...)

[zruseny17]

damian a RNG-mam dotaz.Ak podla vas je pricina nasej choroby v plesniach a mykozach,ako je mozne ze ja som bola vzdy zdrava ako repa,nepijem,nefajcim,som 5 rokov vegetarianka,zdravo sa stravujem a predsa som pocas tehotenstva ochorela na lupus?

damian

Jolie, precitaj si clanok -odkaz odstránený- Vela informacii z neho mozes vyuzit. Zial, nemam cas pisat clanky na vsetky choroby, lebo by som prisiel o rozum. Potrebujes poriadnu komplexnu detoxikaciu. Zacat treba s poriadnym vyplachom traviaceho traktu. Pi 3 litre cistej nesytenej vody denne (vid tema NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO) Zadovaz si protiplesnovu stravu a silne doplnky, hlavne enzymy, probiotika, Omega3 (posobia protizapalovo). Pomoct si musis sama, ved vies.

mira

Jolie, problémy s kĺbmi, svalmi a zmnožením mikroorganizmov máš z prekyselenia telesných tkanív a tekutín. Nejedz kyselinotvornú stravu.
Najviac kyselinotvorné sú cukor, mäso, vajcia, a rafinovaná múka, ovocie okrem hrušiek.
Zásadotvorné sú zeleniny, aj varené kratšiu dobu ako 20 minút. Približne neutrálne sú nerafinované obilniny, najviac zásadotvorné je z obilnín pšeno.

RNG

jolie 123, popisujes tu priznaky podobne, ako borelioza a mykoplazmy v pokrocilom stadiu.
O tom sa tu uz viackrat pisalo.
Pripomeniem len doplnky:Samento(2x10 kvapiek), extrakt z olivoveho listu(3x1/2 gramu), GSE(2x30 kvapiek) a collostrum(3x5 gramov).
Ak je to nervoveho povodu(zapaly nervov), pridal by som aj chaparal, pre istotu(2x1 gram).
Na biele krvinky zase 3x400 mg betaglukanov.

jolie123

Este som zabudla dodat,ze mam silne bolesti svalov a klbov,a vyraznu svalovu slabost.Som v dost tazkom stave, prejdem iba par metrov s barlami a po vonku musim pouzivat vozik.Kym som bola zdrava, chodila som normalne.Z Piestan mi iba dosla postou sprava s vysledkami, o Lupuse tam nepisali nic, ani mi nikto nevysvetlil, ci ten lupus mam alebo nie ... Mam este tazky imunologicky deficit T-lymfocytov,ale nemam to z liekov - prednison som nikdy nebrala.Takze imunosupresiva by mi asi aj tak nemohli nasadit.Lekari nevedia,co so mnou... Poradte mi prosim niekto, som mlada zena,a som dost smutna z toho,ze sa mi stav nezlepsuje...Vopred vdaka za kazdu rozumnu radu :)

jolie123

Ahojte vsetci :-)Prave dnes som objavila tuto stranku.Pisem preto,lebo sa chcem poradit.V Nurch Piestany mi uz davnejsie zistili velmi vysoku pozitivitu anti-dsDNA a anti-DNP.Dalsie 2 parametre:ACLA a anti-ENA som mala v poriadku. Chcem sa spytat,ci mozu byt zvysene autoprotilatky proti DNA a anti-DNP aj pri inych chorobach ako pri lupuse?