Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG...mas pravdu, tie ceny su brutal. ale o nedostatocnych obratoch v tvojom obchode a mojom nazore na to som ti uz pisal. nemyslim, ze obrat by nebol dobry...skor nebolo vsetko s kostolnym poriadkom ohladom konatelky. kedykolvek som prisiel do bratislavy si nieco kupit, vzdy bolo vela vela veci vypredanych...to svedci o tom, ze dopyt bol. otazne je, ako konatel s tym dopytom nalozil. ale to je len moj postreh a dokonca mimo temy, takze sa ostatnym ucastnikom ospravedlnujem.
FACE...a zabudla si dodat, ze s "temnymi" vecami zmizol aj "temny" nick :)))
inac je to pravda s tym metalom, najma s temnym metalom. ked som kedysi pocuval lunatic gods, tak som myslel, ze sa zblaznim. ono to ale takto nefunguje u kazdeho. mam taky pocit, ze my s depresiou sme zvlastna sorta, ktora vsetko vnima citlivejsie. inak si to vysvetlit neviem. kohokolvek sa opytam na depresiu a tomu, co jej predchadzalo, takmer vsetci (mna nevynimajuc) mi povedia, ze uz odmalicka boli velmi citlivi. to co dr. Jonas alebo NAVI nazyva psychickou toíxicitou, tym sme zasiahnuti silnejsie a tazsie sa jej viem branit. no a este jeden moment - velmi vela ludi s depresiou ma nadpriemerne IQ (ja osobne sa sem asi nezaradim :)))). cize ak by som to mal zovseobecnit (pricom zovseobecnovanie nie je prave ta spravna metoda pri poznavani), byt citlivy + mat vysoke IQ = kvalitny nabeh na depresiu. takto to vsak vzdy nefunguje - to su limity zovseobecnenia :)))
Gapetini, Navy je vzdy mudry jak radio a zbytocne sa doberate. Kolko ludi, tolko nazorov, to nema nic s IQ.
Navy, ty vazne veris ze sa bez liekov vyliecis? To mozes jest semienka a odortutovavat sa dalsich 20 rokov. Ale inak nic v zlom chlapci, len nech vam ten optimizmus co najdlhise vydrzi...
Ďakujem Navy a RNG, pozriem si tú stránku.
RNG,ľudia asi nevenujú veľkú pozornosť množstvu účinných látok v doplnkoch. Väčšina tých doplnkov u nás má vysokú cenu a nízky obsah.
Navi, pozrel som sa na tu cenu alfa lipickej kyseliny, hroza.
Stale neviem pochopit, ze sme nemali dostatocny obrat pri nasich cenach.....
Navy koriandrove semeno by mali mat nemlete niekde v korenarstve. Akje dost cerstve(a koreniny vsetky by mali byt) tak ti vyklici a mozes si ho pestovat doma dostatok na spotrebu.
Oli, a tú kyselinu alfa lipoicku som Ti dal českú stránku, tu máš slovenskú: www.vitalsupport.sk
oli: www.vitalsupport.cz
-odkaz odstránený-
Ďakujem Navy, a kde sa dá zohnať DMSA a kyselina alfa lipoová? Tú kyselinu mal myslím aj RNG,lenže obchodíky zatvára.
Oli, viem ako sa dá vylúčiť z mozgu. najúčinnejší je DMSA s alfa lipoovou kyselinou, na lepšie prekonanie bariery krv mozog, ako radí RNG, a potom existuje ešte koriander(čínsky petržlen), ktorý to tiež dokáže. Ten by si si ale musela doma pestovať, pretože neviem, kde by sa mohol dať kúpiť.