Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Uf, uf, Navy už to začína byť s tou ortuťou husté... v rámci pátrania hoď sem aj nejaký link, kde píšu ako sa tej ortuti zbaviť prosím... zrejme idem na to...
A aký je váš pohľad na toto? psychologie.doktorka.cz
Ooo. Pozri sa v tom zozname, čo na Teba pasuje: zdravi.doktorka.cz
Vyzerá to tak, že som otrávený ortuťou, a že mám rozhodenú celú imunitu zásluhou toho. Takže som následne otrávený všetkým možným. Uvádza sa ale, že keď zmizne ortuť z tela, zmiznú aj ostatné toxíny, lebo sa telo natoľko vzchopí, že si už s ostatnými toxínmi poradí. Asi dva týždne užívam vycuciacač ortuti z dovozu, v kombinácii s ´daľšími detoxizérmi, a efekt za tie dva týždne je znateľný, aj keď tetoxikácia trvá 1 až 4 roky. Aj derealizácia mi zoslabla.
Tu je krátky zoznam nezávislých rizikových faktorov, ktoré môžu spôsobiť akumuláciu kovov v inak zdravom tele , a spomaliť, alebo potláčať telu vlastné obranné mechanizmy.
* Genetika
* Pracovné vystavenie sa toxickým materiálom
* Pred chorobou
* Chirurgické operácie
* Lieky alebo "rekreačné" užívanie drog
* Citová trauma, najmä v ranom detstve
* Sociálny status
* Vysoká hladina sacharidov v kombinácii s podvýživou proteínov (najmä vegetariáni)
* Používanie homeopatickej ortuti
* Potravinové alergie
* Pacient a elektromagnetické prostredie (používanie mobilných telefónov, domov v blízkosti elektrického vedenia atď)
* Zápcha
* Compromise of head/neck lymphatic drainage (sinusitis, tonsil ectomy scars, poor dental occlusion)
* Množstvo amalgámovej výplne v priebehu života pacienta, množstvo amalgámovej výplne matky pacienta .
Ooooooo, prezrad ake, ak to nie je tajomstvo:-P
FACE hm, tak ja tiež robím veľké zmeny...
Magdalénka, je tachyonová voda placebo?
navy, tachyonove castice je nazov pre neexistujuce castice, ktore sa pohybyju vyssiou rychlostou nez rychlost svetla. Cela teoria je blbost z hladiska fyziky A na to som kvalifikovany, lebo som povodnym vzdelanim a povolanim fyzik.
Kedze tachyony neexistuju a nikdo nema ani najmensi dokaz o ich existencii(teda vo vedeckych kruhoch, ludi co pracuju z urychlovacami), je to vsetko z neznamych dovodov rozsirovany blud.
A kazi to reputaciu doplnkoveho priemyslu.
Este skor by som prijal rozne energeticke ziarenia a polarizacie v blizkosti krystalov alebo v dotyku s nimi, hoci teoria, ze si to tekutiny zachovaju dlhsie po dotyku sa mi nevidi podlozena, lebo akekolvek zoradenie atomov vo vode pri styku s krystalom sa musi za kratku chvilu(milisekundy) vplyvom braunoveho pohybu vo vode dezorganizovat.
A nakoniec, keby to tam zostalo, predsa by to bolo nejak meratelne(podobne ako krystalove struktury sa da akakolvek organizacia atomov merat rozptylom napr elektronov, svetla a pod, krystalografickymi metodami)