Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
ziadny zazrak. Ceny alfa lipoickej znacne spadli posledne 3 mesiace.
Toto iste(Swanson SWU136, 60 x 300 mg)) by som podla mojej formuly na predaj predaval za 259 korun.
Nuz ale zialbohu, to uz zrejme nebude.
RNG, predstav si, čo sa mi podarilo. Našiel som lacnejšiu kyselinu alfa lipoovú, než si mal Ty. Zázrak. -odkaz odstránený-
RNG, možno aj cena má prsty v prežití. Ty si musel predať dva, aby si zarobil toľko, čo predal len jeden. A internetovú stránku si nemal takú, že by sa dal na nej prípravok vygooglovať. Vedeli o tebe ľudia, čo chodia na tento web, ale to je tak všetko. Aj zásobovanie hralo svoju rolu. Ja viem, že si nechcel byť cez internet moc na očiam schvalovacím orgánom, alebo sa mýlim?
Vy sa tu venujete potláčaniu symtómov choroby. To nie je to pravé orechové. odstrániť treba príčinu choroby, aby ste mali od nej pokoj. Stavím sa, že minimálne polovica z vás je otrávená ortuťou.
Elesar. Choroba ma naučila nevytvárať si ani trošku psychickej toxicity. Ak by som si ju pripustil, tak to neprežijem. V tom som si úplne istý, že psychická toxicita do mňa nevstupuje.
Claudika, nie že tomu verím, ja to viem.
zdravim vas znovu po 2 tyždnoch.dosť ste toho prežili za ten čas.ja som ta ktora skuša sa vyrovnať s depkou čisto prirodnymi sposobmi.športom ,akymkolvek-či už behom,cvičenim,,vizualizaciou-predstavujem ako mi je dobre robim si plany do buducnosti,pozitivnym myslenim,no všetko čo len pride len nech pomože.velakrat to nezaberie,vtedy utekam do prirody,za kamošmi,do obchodu-až sa mi ovšem podarí vstať.vieme všetci ake je to ťažke ale musime to zvladnuť .ja sa snažim ovladať cely den niekedy to ide niekedy už rano nechcem žiť ale žijem dycham .rada si všeličo prečitam skusim čo len možem a chcem .DOKAŽEME TO.
ELESAR darling ahoj :) rada ťa "vidím" po dlhej dobe... mám sa lepšie trochu, jupííí
claudika aj Navy je mudry ako radio?
Aj Miloš je múdry ako radio z témy úzkosť,však? Ale tam to písal nejaký " misiak".Čo ty na to claudika?
CAT...derealizacia, depresia, uzkost,...to vsetko su podla mna iba odlisne odrody jedneho "ochorenia". NAVI pise, ze je to deralizacia, ja mavam sem-tam podobne stavy a mam depresiu...kaslat na pojmy. radsej sa treba venovat tomu, co pomaha. ked uz nevies, co stym, skus par kapsuliek sjw. pravdepodobne mas rozvratenu chemiu v mozgu, co sa potom prejavuje ciernymi myslienkami. tie este viac naburaju chcemicke procesy v mozgu a tak si v zacarovanom kruhu, z ktoreho nevies von. skus ho pretat prave spominanym doplnkom a uvidis. netvrdim, ze zarucene a na sto percent zaberie, ale preco to nevyskusat. nie je to ziadna syntetika, takze ublizit ti to neublizi, moze iba pomoct.