Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Mala by som pouvažovať o tých antidepresívach. Nie je nič lepšie na depresie. Alebo môžeš čakať, kým to prejde. Ale to by som ti neodporúčal.
pre navy:Ake je telefonne cislo do predajne v Lucenci?Dakujem.
Kvasinka Candida vyměšuje jedy, které ničí buňky, přičemž tělo se brání zánětem, dále chemické deriváty poškozující psychiku a přetěžující imunitní systém (zejména lymfatické uzliny, kde se pak tvoří nádory). Toxické látky se vylučují mj. kůží, což způsobuje různá její poškození a změny, zaplavují také mozek a způsobují bolesti hlavy, únavu, deprese.
Elasar, ak berieš pangamín, tak bacha:
diskuse.abecedazdravi.cz
elesar,inak ak by si chcel SJW a 5-HTP v Lučenci ešte sú na predaj.
Elesar ty moje zlaté, ďakujem :) dám vedieť, či si tušil správne alebo ako to dopadne, uf
Elesar, prečo s tým nevieš nič urobiť?
NAVI...ja dovod svojich depresii asi poznam, len s tym akosi zatial neviem nic urobit. no a kym to budem vediet, radsej si dam sjw, prip. 5-htp ako syntetiku... teda ak ju nebudem potrebovat.
........ ja som SJW a 5-htp uzival narazovo, nie dlhodobo, preto sa pytam.
navy, skoda, Povodne bol SAM-e uvedeny na osteoartritidu ako zmiernovac bolesti, neskor na mozgove procesy a podporu cinnosti pecene.Uz som sa zaradoval, ze je dalsi dovod.....
Nuz takze zostavam pri lacnom doma pestovanom cilantre(koriander).
Je to velmi cenna zelenina s obsahom roznych vitaminov a mineralov okrem detoxifikacie.