Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Face, keď máš zlé myšlienky, tak ich nekrm svojou pozornsťou. Oni potom zaniknú.
RNG, na tej stráke, čo ti nešla otvoriť, bol práve B komplex od Walmark. To je 50x nižšie dávkovanie, než u Stress B. Však ten Walmark nemôže mať žiadný účinok. Je to len obyčajný hltač peňazí ľudskej nevedomosti. Inak, práve som si objednal v Lučenci, Caprilic acid, na hubenie Candidy. Chcel som ešte Potent acidopholus, nemajú, ale svitá nádej, že Lučenecký obchod možno nezanikne, a zrazu RNG dostane objednávku z lučeneckého obchodu, na ďaľší prísun potravinových doplnkov. Bolo by to super, hlavne pre naše peňaženky. Niekto tu chcel číslo na Lučenecký obchod. Je to mobilné číslo na -odkaz odstránený- .
Utapam sa v depresii...celkom sama...sama so svojimi myslienkami, ktore asi posluchnem:(
Na ten b-vitamin sa ta stranka neda otvorit.
Ale nasiel som Walmark produkt:
-odkaz odstránený-.
Nuz ten je zostaveny podla odporucenych dennych davok z roku 1948.....
Porovnaj si to so zlozenim toho, co som predaval ako Stress B od vyrobcu NBTY
-odkaz odstránený-
navi, aspon vidis, preco sa malokewdy obraciam na ceske a slovenske informacie.Velmi casto tam "strelia capa", ako aj v tomto pripade.
B-13 aj v mnohych medickych publikaciach je oroticka kyselina(casto pouzivana vo forme ororatov roznych mineralov pre dobru absorbciu) a lipoicka(lipoova kyselina je nieco celkom ine.
RNG, tak som našiel tento B-komplex, ale mám také tušenie, že to bude asi dávkovanie pre myši. Ešte tam píšu, že sa neodporúča prekračovať 1tb. denne. To si robia prdel? -odkaz odstránený-
RNG vitainfo.cz
B-13 nie je dnes povazovane za vitamin, je to oroticka kyselina a v tele sa vyraba v crevach(pyrimidinecarboxylic acid, sumarne C5 H4 N2 O4)
Alfa lipoicka kyselina je zlozena z karboxilickej kyseliny a cyklickych disulfidov(sumarny vzorec C8 H12 O2 S2), takze sa jedna o uplne rozdielne latky.
Telo vyraba aj alfa lipoicku(lipoovu) kyselinu ako univerzalny regenerujuci antioxidant(univerzalny lebo je aj vodo aj tukorozpustna, regenerujuci, lebo regeneruje spat spotrebovane antioxidanty)
RNG. Aký je rozdiel medzi vitamínom B13 a alpha lipoid acid?
TosHo, a ešte sa dá aj odstrániť príčina depresie.