Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
NAVY si bez dereálky? Neverím... tak rýchlo? a také ľahké?
Takže ja mám svoj problém vyriešený. Proces uzdravenia je nezvratný. Bola to ortuť.
Elessar, to by bola chyba, keby si s tym prestal:)
prečítajte si: sloboda.bioportal.sk
face, aj toto je metal hudba: www.youtube.com
ELESSAR ale ja som napísala, že si mi pomohol VEĽMI, nie málinko :) Tak si neuberaj zásluhy :)
vyborne. Tak aspon zeolity v humickej kyseline je dostat v celkom normalnej sume.Neviem, kto ich sice vyraba, ani aka je koncentracia ale to som v podstate nevedel ani o produkte, co som doviezol do mojich obchodov bez patosu a reklamy.
humicka kyselina(humulicka) je produkt prirodzeneho rozpadu rastlinnych latok v pode, je to zmes roznych organickych kyselin so silnymi chelacnymi(viazucimy-vytahovacimi, chele=klepeto po grecky)ucinkami.
OOO... dakujem za podporu...a som nesmierne rad, ze aspon niekomu som aspon malilinko pomohol, hoc len takto cez pismenka :)))