Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Navy, nejaký čas sledujem tvoje príspevky a premýšĺam, či ty vôbec žiješ normálny život? Veď iba sedíš v jednom kuse na internete a fanaticky sleduješ svoje zdravotné stavy. Taký život je naho..o, ani ortuť k tomu netreba. Ale asi to máš v povahe.
Nuz mozno by som sa mal odmlcat v tejto teme kompletne, aby som dal druhym moznost pochovat informacie, ktore tu v tejto nekonecne dlhej teme su prazdnou polemikou a vymienanim si vzajomnych sympatii a navodov ako sa davkovat skodlivymi antidepresivami.
Dufam ze mi nebudete zazlievat, ze budem "okupovat" aspon temy, kde ma ludia priamo adresuju.
Hoci pravdepodobne nikto nie je ochotny v takych dlhych temach siahat za informaciami tisice prispevkov spat.
Nuz ale co, robim co najlepsie viem. Takze kto byde chcet vediet moj nazor alebo informacie z mojej hromady literatury za dlhe roky pozbieranej, bude sa muset premrvat cez predosle temy a pochovane prispevky.
Alebo sa zaobist bez nich...
RNG nemôžeš to chápať,pretože o žiadny útok sa nejedná,iba o normálne konštatovanie.Ak dobre čítaš tak si si iste aj ty prečítal že napr.tatiana26 napísala že sa táto téma zmenila na konzultačné okienko RNG a Navyho a svoju nespokojnosť vyjadril aj kritik.Možno by bolo ozaj namieste na tomto fóre založiť tému ako si napísal,
zamorenie ortuťou a súvislosť s depresiou, kde si budete s navym doplňovať svoje poznatky.
postreh, ked si tuto temu precitas do hlbky, najdes v nej desiatky roznych inych rad na depresie okrem detoxifiklacie ortute.
A cast je aj odomna a cast od Naviho. Takze nechapem ten utok.
Zamorenie ortutou je dnes velmi vazna vec, kdeze kazdy clovek prakticky ma v svojich ustach zdroj ortuti a zamorenie potravin sa v poslednom case velmi zhorsilo.
Mozno by sa mala vytvorit nova tema na detoxifikacie od roznych tazkych kovov a mykotoxinov,tiez chemikalii, ktore dostavane v potrave(a v liekoch)
a v pripade mykotoxinov, ktore sa mozu vytvarat aj v nasom tele z kvasnych a plesnovych infekcii.
Navy,ale nikde si nenapísal,aké sú tvoje stavy,alebo možno niekedy veľmi dávno,to neviem posúdiť,chápem že možno aj nechceš.Ale podľa toho ako píšeš,by človek povedal že si úplne zdravý,že máš až priveľa nadmerného sebavedomia a tiež musím uznať že hlúpy nie si.Máš pravdu,že by som nechcela byť v tvojej koži,ale uisťujem ťa že,ty by si v súčasnosti nechcel byť zase v mojej.Mám však pocit že v tejto téme si chcú vymieňať svoje skúsenosti ľudia trpiaci rôznymi typmi depresie,a ako kritik napísal,chápu to ako dialóg medzi RNG a tebou,tým si nechcem zastávať kritika s jeho tiež vybraným slovníkom.Aj keď im určite nikto z vás nezakazuje písať,cítia že pomoc by tu asi pri svojich problémoch nenašli a téma má predsa názov DEPRESIA, nie detoxikácia,aj keď súvis nevylučujem.Necháp to ako nejaký útok voči tvojej osobe.
Monika, sú tam aj blbosti, aj praktické rady. Keď som ako decko rozbil teplomer, tak som sa s guličkami hral. Bolo to zábavné. Rodičom som asi ani nepovedal, že som rozbil teplomer. Aby si sa otrávila ortuťou z teplomera, to by si musela byť fakt veľmi citlivá na ortuť. Takže pokoj a rozvahu. Keď ich náješ, tak ich odstrániš, a keď nie, tak sa nič nedeje. Glutation, čo Ti vyrába pečeň, si s ňou poradí a vylúči z tela. Myslím si, že u mňa spôsobila precitlivelosť na ortuť, Kvasinková alebo plesňová infekcia, ktorá oslabila moju schopnosť odbúravať toxické kovy.
Postreh, sebavedomie mi nechýba, a pokoru mám voči pravde a čestnosti. Taká téma existuje, takže ju zakladať nemusím. Dôvod, prečo som tu o tom písal je ten, aby som jednoznačne ukázal aj na túto možnosť. Ak niečo nerobíš dosť intenzívne, tak to stráca potrebný efekt. Ja rád robím veci dôsledne. Nechávam priestor ostatným, a nikoho nezosmiešňujem. Akceptujem každého názor, ale svoj si tiež poviem. Nevidím najmenší dôvod, prečo by som tak nemal urobiť. Ak vyvraciam niekoho názor, tak len racionálne a bez emócií.
Verím Ti, že Ti moje IQ v takej forme nechýba. V takej forme by som ho neželal ani najväčšiemu nepriateľovi. Verím tomu, že keby si ho mal v takej forme, veľmi jasne by si pochopil o čo ide, a bol by si neochvejne na mojej strane. Tým, že si to ale niky nezažil, chápem, že to nemôžeš pochopiť.
Detoxikovať neprestanem, pretože keby si si mala môj stav so mnou vymeniť, tak by si mi to určite nedoporučovala, a to ani v prípade, keby som bol Tvoj najväčší nepriateľ.
Zdá sa Navy že ti sebavedomie nechýba. Čo ti však chýba,je prijať iný názor s troškou pokory.Ubezpečujem ťa že nie som kritik,čo ti písal svoj názor,ale zváž založenie vlastnej témy a svojich výskumoch a pátraniach príčin chorôb,zvlášť duševných.Možno by bola prínosom.Musím uznať že sa snažíš aj poradiť a myslíš to v dobrom slova zmysle,ale treba nechať priestor aj ostatným a nepotierať a vyvracať ich názory.Sledujem túto tému už dlhší čas pretože ma zaujíma a ozaj vždy, aj keď niekto napíše svoj názor časom zmizne.Všetci nemajú také IQ s ortuťou v hlave ako ty,možno ani ja a poviem ti pravdu,že v takej forme ako svoje IQ prezentuješ ty, ani mi nechýba.Radšej prestaň detoxikovať,lebo podľa toho čo som čítala v tvojom príspevku,sa môže z teba stať génius.
navy za stranku dakujem ale su tam take blbosti ze mi dom zhori a podobne
Monika, tu máš celý pokec na rozbitý teplomer. www.aukro.sk