Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Ako na teba posobil Citalec?
Majko, ja mám skúsenosť s Citalecom. Odvtedy som pokročil o dva stupne. Najprv so syntetického Citalecu na prírodný SJW, a ten som vymenil za detoxikáciu. Najúčinnejšia je posledná varianta.
Ake mate skusenosti s antidepresivom Citalec?Je ucinnejsi ako napr.Sertralin?
dakujem za radu... azda to bude fajn..sem tam..chytim podobny stavy uzkosti, ktore sa opakuju..a ked si myslim, ze uz to bude len ok...stale pride nieco, co ma zlozi..ale dik.. uz rozmyslam i nad tym , ze zacnem znova behat,,to fakt mimochodom funguje..
Ahoj Marta 22. Ja som sa naučil neprijímať žiadnu myšlienku nepríjemne, preto ani nemám nepríjemné pocity.
MARTA 22...vies ono aj "normalni" ludia, ktori netrpia depresiami ci inymi poruchami, maju obcas vselijake stavy. ak vsak trvaju dlhodobo, priúadne sa neustale cyklicky vracaju a sposobuju zhorsenie kvality zivota, tak potom je asi dobre trosku si zacat v hlave "upratovat". su na to rozne techniky od meditacie cez pozitivne myslenie az po autogenne treningy. vsetky su prinosom aj pre uplne zdravych ludi a este vacsim asi pre tych, ktori maju nejaky zdravotny problem. okrem toho jednoducho treba robit veci, ktore ti robia dobre...ak nechces ist medzi ludi, naco sa nutit? pojdes tam vtedy ked budes mat na to chut.
no a okrem toho poriadny fyzicky narocny sport tiez dokaze zdvihnut naladu a zlepsit kvalitu zivota vo vseobecnosti. takze kludne nieco z toho a mozno aj vsetko poskusaj a uvidis. hlavne zacni cielavedomo zlepsovat zivot, necakaj, ci z toho nahodou nebude nieco horsie. to je podla mna dost dolezite :)))
...mozem sa opatat... mam take problemy so sebou ..ale to asi viaceri.. len neviem, ci je to uz nejake priznakove... necitim sa dobre medzi ludmi, chcem byt sama..ale na druhej strane, ked som sama, chcem ist von...lenze ludia su rizutekani a tak.. tak rozmyslam, ze asi bysom mala byt sama so sebou, robit si nejake veci,,svoje...a na nic necakat..pride samo.. lenze ja neviem,, mam taky neskutocny komplex vyst von..niekedy.. proste je to niekedy..a mozno som citliva..ale citim sa hrozne, skaredo,osarpane.. a neviem..v hlave mam same paranoje..a rozne myslienky, veci si beriem velmi k srdcu..tak neviem..ci to je nejaka frustracia..chcela by som vediet, ze ci aj niekto ini ,z vas, ma podobne pocity..a ked sa da, tak opiste mi hocjaku situaciu... alebo mi napiste..co s tym.. alebo proste reagujte...
Siiisko, prečítajte si túto brožúru www.joalis.cz a hybaj na detoxikáciu.
V tej brožúre, čo som vám poradil si prečítať, píšu toto:
Otěr a oxidace zubních materiálů v ústní dutině Zubní výplně, zejména kovy a jejich slitiny, jsou z hlediska detoxikační medicíny rizikové. V ústní dutině dochází v důsledku otěru k uvolňování velmi jemných částí zubních materiálů a jejich oxidů. Polykají se se slinami do žaludku, odkud jsou distribuovány do organismu. Tam se usazují v místě stresu na konkrétním orgánu. Určité části populace způsobuje kontaminace těžkými kovy značné problémy. Z hlediska detoxikační medicíny je můžeme vidět zejména za těmito zdravotními potížemi:
Hormonální nerovnováha
Psychické potíže
Nervové potíže
Kožní problémy
Imunitní poruchy
Základním preparátem pro detoxikaci těžkých kovů je Joalis Antimetal. Podle míry intoxikace se doporučuje užívat 1 až 6 měsíců.
Co ma spravit aby som cloveka dostala resp.pomhla sa mu dostat z depresie prosiim pordate