Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

navi, trebars ty nepouzijes vobec mikrovlnku, ale cely potravinarsky priemysel ich pouziva , aj vsetky restauracie, takze by si si vsetko musel pripravovat doma zo surovin, cerstvych/panenskych sam....

Navy

Mišo, ak máš depresiu len z toho, že nemáš kamaráta, tak buď šťastný človek. Venuj sa niečomu zmysluplnému, a prestane Ťa to zaujímať.

Navy

Kachitaa, z najväčšou pravdepodobnosťou Ťa nebudú brať vážne, preto sa treba obrátiť na niekoho, kto sa tomu seriozne venuje. Prečítaj si túto brožúru: www.joalis.cz Na tejto stránke je celá brožúra.

miso558772

ahojte
mna zacala pred asi dvoma rokmi trapit depresia, pretoze nemam ani jedneho kamarata, velmi zle to znasam

kachitaa

a ked naplujem do pohara a objavi sa tam pliesen, tak potom co?? kebyze idem za doktorom, ze som si robila takyto test, tak sa mi vysmeje. ako by si to potom riesil aby ta brali vazne ?

Navy

RNGho chápem. Na jeho mieste by som urobil to isté. Niekto tu nemá ani šajnu o tom, čo pre nás tento človek robí. Ja som toho názoru, že jeho prítomnosť si treba aj zaslúžiť, a toto fórum niektorými výrokmi k tomu určite neprispelo. Zaujímavé je, že tie výroky prišli od ľudí, ktorí ničím pozitívnym na tomto fóre neprispeli. Ale to už tak v živote býva. Keď nemôžem pomôcť, tak aspoň spravím neplechu. Hold sme ľudia všeliakí. Jedno máme ale spoločné. Musíme znášať následky svojich činov, niekedy aj za druhých. Ale v podstate sa nič hrozné nestalo. Kto stojí o radu RNG, má na to fórum www.zdravie.sk
Ostatní, čo sem prikvitnú môžu dostať kopu užitočných rád aj od skalných členov tohoto fóruma, ktorí už ich majú v malíčku. Nebojte sa. Tí, čo vedia poradiť, tí sa sem chodia pozerať, aj keď teraz neprispievajú. A možno mnohí prišli na to, že sa veci dajú riešiť aj ináč, ako len neustálym sťažovaním sa. To ešte nikoho nevyliečilo z ozajstnej choroby. Aj to môže byť dôvod, prečo tu je tak pusto.
Liečte si príčinu choroby, lebo potláčanie príznakov chorobu neodstráni.