Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

koniec témy

Vidím, že táto téma zaujíma už iba Navyho, ktorý ju premenil len na zoznam odkazov na internetové stránky o detoxikácii a s depresiou už nemá nič spoločné. A všetci to už pochopili a prestali sem chodiť, takže sa porúčam aj ja. Zbohooooom...

komar

Navy slabo detoxikujes, podla rozboru tvojich prispevkov ti sustavne klesa inteligencia a uz si neuvedomujes ani negativne reakcie.... su vianoce a tak nechcem takto pokrcovat, ibaze sa pripajam k velkej skupine co s tebou nesuhlasia, zalos si vlastne forum, toto je o inom...

cat

Jeej Navy dakujem, aj Tebe vsetko dobre v novom roku :)
Som rada,ze si pochopil,preco som Ti uz nepisala.... to cislo mi mozes napisat na mail.

Navy

Cat, práve včera som si na Teba spomenul, a presne tak som to vnímal aj ja, že už nemáš silu to znova rozoberať v písanom texte. Želam Ti všetko najlepšie v Novom roku, a keby si si chcela niekedy pokecať trebárs cez ICQ, tak Ti dám číslo.

cat

Ahoj Navy, prepac,ze som Ti nenapisala znova svoj pribeh, ale uz som nemala silu to znova rozoberat. Inak sa mam celkom dalo by sa povedat,fajn, s mensimi ci vacsimi vykyvmi...

Navy

Citalec som nikdy nebral samotný, ale vždy v kombinácii s Rivotrilom. Takže nepoznám samotný účinok Citalecu. Kombinácia týchto dvoch, ma robila schopným robiť, ale nevyliečila ma.