Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navy, nezabudni, ze DMSA(chelator na ortut) treba brat pre ucinnost v mozgu spolu s alfa lipoickou kyselinou, inac neprenikne cez krvnu barieru do mozgu
A zacni s malou davkou, 20-30 mg, a postupne to vybuduj na 100 mg kazdy druhy den Niekto neznesia ani tolko.
DMSA smrdi ako smradlave vajcia(merkaptany a sirnate zluceniny obvykle maju tento zapach), to ale neznamena, ze je pokazeny, to, je jeho normalna vona.
Inac detoxifikacia tymito davkami trva niekolko mesiacov
Ale lekarmi predpisovana 500 mg kazdy druhy den sposobuje vacsine znacne zdravotne problemy. Takze opatrne.
Ja momentálne idem do tohoto:
derealizacia.wgz.cz
Kto to chce vyskúšať?
zopar vrecusiek mulungu mi tu "sedi,do ohnicka hladi, slovko nepovie"...
Tiez par vrecusiek sarsaparilly(kozne problemy).
Ak sa niekto ozve, mozem mu to poslat, pripadne.
RNG. Tu sú informácie z 28.6.:
Navy
RNG, ok. Toto som objavil na internete. Farmácia sa na to chystá: www.toxicology.emtrading.cz?...
RNG
Vdaka. To ma len posilnuje v presvedceni, ze by snad ten mulungu aspon vo forme caju bol velmi pravdepodobne vhodny na mnoho nervovych problemov, od depresi az po epilepticke konvulzie.
Nikde totiz nie je spomenute, ze by mal skodlive postranne ucinky ani drogovu navykovost.
Potom boli od teba informácie, že si zopár vrecúšok objednal. A teraz čo?
Tana, nieco ti uz predsa musi zabrat, len to bohuzial trva. Drz sa.
FACE tak ja dúfam, lebo sa zbláznim.... psychiatrička ma tiež presviedča, že iste zaberú... od pondelka si zvýšim
RONI MagneB6 beriem šumivé, ale zo začiatku som jedla aj v tabletkách, B12 jem tie od RNG, ale teda priznávam, že nie pravidelne :) stále zabúdam... a medovkový čaj pijem na litre... však skúsim aj tamten, pár korún hore-dole, ublížiť hádam nemôže
ooo/táni skúšala si magneB6, vitamín B12, ja by som radšej medovkový čaj odporúčala ako antilipidový. Alebo čo je to za čaj ten mulungu o ktorom píš RNG?