Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG mám susedu, staršiu dôchodkyňu, a tá má veľké spazmy, teda kŕče očných svalov, až tvár jej to sťahuje do grimasy. Bola už na všetkých možných vyšetreniach, aj MR hlavy, očnom vyšetrení, užívala Rivotril, ktorý musela prestať užívať, lebo jej nerobil dobre, že vraj aj spadla čo sa jej hlava motala. Botox jej stále nechcú akosi pichnúť, nevieš prosím ťa aj o inej liečbe? Ja mám tiež hroznú svetloplachosť,( raz som o nej písala) až oči mi to sťahuje,( tiež pôjdem na magnetickú rezonanciu) ale táto moja suseda to má oveľa horšie a bojím sa že aj ja tak skončím. Skús prosím ťa pohľadať v odborných periodikách, či neexistuje na to nejaká liečba, ale z čoho to vzniká? Je to fyzického alebo psychického pôvodu? Chcela by som aj jej pomôcť.
Ďakujem.
leleka, nenamyslaj si, ze v Europe maju jediny patent na rozum. Kyselina lipoova vo vybornych kvalitach a vyhovujuca vsetkym testom sa vyraba v USA podstatne lacnejsie.
Take zalezitosti ako testy na skodlive primesy sa tu vykonavaju rutinne a nas velky strazny pes FDA ma na to ovela prisnejsie kriteria, nez hocikde inde na svete. Takze ked ma doplnok peciatku kvality GMP, tj okrem testov kvality u vyrobcu a FDA musel prejst aj cez velmi prisne testy nnfa, ktorych platnost uznava a najnovsie aj vyzaduje aj FDA, tak je to kvalitne bez pochyby.
A pri tom to este stale moze byt podstatne lacnejsie, lebo velkovyroba a komplexna technologia vedu k znizeniu cien. To si malovyrobcovia vobec nemozu dovolit.
Je pravd ze neuvadza zlozenie, ale na jednotlivych preparatoch je nalepene zlozenie. Ale to zlozenie jednotlivych rastlin, alebo neviemcoho sluzi v preparatoch ako nosic. Neviem to presne lenta laicky, ale nejakou holografickou metodou su tam prenesene informacie, ktore maju sluzit organizmu nato, aby zacal konat. preparaty neobsahuju ziadne aktivne latky priamo posobiace. Preto sa nesmu preparaty vystavovat ziareniu, ani kvapkat na kovovu lyzicu. Ja neviem, nech si nato utvori kazdy svoj nazor, ale ja viem s istotou, ze namna to posobi pozitivne a to je pre mna hlavne a nic ine ma nezaujima.
Kyselina alfa-lipoova sa bezne pouziva v medicinskej praxi pri liecne diabetu a polyneuropatii rozneho povodu. Najcastejsie v davkach 600-1800mg denne. Jej cena sa odvija od toho, ze je zaregistrovana ako liek s vykonanymi vsetkymi potrebnymi skuskami na ucinnost, bezpecnost, akutnu, subakutnu, subchronicku aj chronicku toxicitu, na mutagenne vlastnosti, na teratogenitu a klinickymi skuskami v 4 stadiach. To, ze niekto vyraba lacnu, je len dosledok toho, ze nic taketo nemusel testovat. Aj na Slovensku existuje volnopredajny pripravok s kyselinou alfa-lipoovou v davke 200 mg.
navi, skus zavolat Lucenecky obchod....
Inac vyraba sa aj v Nemecku a nasiel som ju aj v niektorych lekarnach, pri poslednej navsteve doma. Zrejme je tam aj nejaka lekarenska zlava, k comu ja ako doplnkar som nemal pristup.
A aj napriek tomu som mal ceny nizsie, ako doplatky v lekarnach!
To je tiez sucast tlaku proti doplnkom zo strany zdravotneho priemyslu.
alfa lipoicka sa v slovencine nazyva alfa lipoova z neznamych dovodov..
Ja ju pouzivam prave pre jej vlastnost znizovat cukor a prispevok k regeneracii tela a regeneracnej cinnosti na ine antioxidanty, ktore regeneruje.
Inac ALA je vytvarana aj v tele, ale v casto primalych davkach.
RNG, je alfa liponická kyselina to isté ako toto? www.alphavital.sk
. Ak nie, kde ju zoženiem? Na internete som nič iné nenašiel.
Okrem DMSA a cilantra(vnat koriandra, ktory, si kazdy moze pestovat aj doma v kvetinacoch) treba spomenut aj odmorovanie tekutymi zeolitmi.
Inac chelaciu, tj viazanie mineralov, robi kazda rastlinna kyselina, len niektore su mimoriadne ucinne.
problem z produktami dr Jonasa, tj firmy Joalis je, ze neuvadzaju presne zlozenia svojich preparatov, v zmysle: my sme dobri, verte nam
Nuz ja tento sposob dovodenia-do niecoho ist naslepo,robit niekomu pokusneho kralika, rozhodne neprijmem.
Nakoniec zlozenie zavisi od nazorov jedineho cloveka, dr Jonasa,, ktory aj ked je pomerne dobry bezpochyby, je len omylny clovek.
Co sa tyka chelacie, je na to hromada prostriedkov, z ktorych po dlhorocnom pouzivani v praxi tisicami lekarov sa ustabilizovali na EDTA a specificky na ortut spominany sirovy komplex.
Z roznych inych detoxifikatorov by som spomenul hlavne cilantro a tiez v mensej miere morske riasy a aloe vera.
-odkaz odstránený-