Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Ooo, co sa deje?
Ooo, nie, je mi dobre, to len tak konstatujem a prezentujem niektore svoje postoje.
FACE zase ti je zle? Ja umieram zaživa...
Ja ani neviem ci sa bojim. Som skor zvedava a chcela by som tam uz byt. Obcas mam pocit, ze vsade bude lepsie, ako tu. Aj v pekle.
nebojim sa smrti ako takej, ale pomaleho umierania. videla som to nazivo, smrt bola pre toho cloveka uz len vykupenim po dlhej chorobe. smrtou sa skonci vsetko nase trapenie.
Klasická medicína sa nechce zaoberať tzv, duševnými chorobami od piky, čo je podľa mňa veľká škoda pre trpiacích pacientov. Potláčať symtómy a neliečiť podstatu ochorenia, tak v tom vidím najväčší problém klasickej medicíny. Je ilúziou, ak sa tu niekto domnieva, že psychologické faktory spôsobujú duševné choroby. Psychologické faktory napomáhajú k ich prepuknutiu, avšak nie sú podstatou týchto chorôb. Keď sa zoslabí imunita organizmu, tak sa začne zdravie rúcať. U každého sa začne rúcať tam, kde má v imunite najslabšie miesto. Ak je postihnutie imunity spojené s mozgovými funkciami, tak sa to v konečnom dôsledku prejavuje aj ako tzv. duševná choroba. Lekári, vstúpte si do svedomia, a začnite liečiť tak, ako sa na odborníkov patrí. Fušeri typu, zatrime hrdzu farbou, ešte nikomu nepomohli zbaviť sa choroby na trvalo. Nenechávajte na pacientoch, aby sami museli hľadať cestu k uzdraveniu. Je to potom vaša hanba, keď dokážu viac, ako vy.
LELEKA,som z tych,co lezali na psychiatrickom oddeleni.Tvoj prispevok z 21.10.ma trochu zdvihol zo stolicky.zeby si to tak povedala lekarom,v tomto pripade psychiatrom/alebo Tvojim kolegom?/,ze ludsky mozog je neprebadany.My,ktorym lekarska veda nepomohla,to moc dobre vieme.Aspon by sme nemuseli zazivat nervozitu,poznamky,ako sa to stalo mne,ked mi bolo velmi zle po predpisanych liekoch od lekara psychiatra,ked som si dovolila prist skor ako ma objednala,a hovorila som,ze sa neliecim,lebo mi je po tych liekoch este horsie.Rovnako som zazila situaciu,ked som vysla z ordinacie zrela akurat tak na hospitalizaciu.Bohuzial mi fakt ta lek.veda nedokaze pomoct,tak zbytocne trapenie.I v nemocnici som pocula poznamky.Skutocne balzamy na moju ubolenu osobu.To,co zazivam,co sa tyka zleho nema chyby.Ver,ze moc dobre viem,preco si ludia beru zivot.Ked Ti k tomu dopomaha lekar,tak to je skutocne vrchol.Vrazila som niekolko desiatok tisic korun do samoliecby,nie som celkom uspesna,ale aspon ciastocne to pomohlo.Rng si nenechal svoje poznatky pre seba,ma tu vzacnu vlastnost,ze chce ludom pomoct,a ked uplne vsetko neovlada,tak rozumny pochopi.V ziadnej ordinacii sa pomaly nic nedozviem,lebo ani nevie co sa mam pytat,ked som laik,Dozvedam sa vselico od ludi i z intrnetu,a potom si to skladam,a ver casto su to zakladne veci,co mi ma doktor povedat.Na zaver,preto,ze ludske telo je neprebadane,sa mi nedostava ani len podpory,a casto mam pocit ,ze nase zdravotnictvo na mna uplne kaka.
Bojí sa z vás niekto smrti? Ak áno, tak prečo?
Je depresia poruchou vedomia, alebo len psychickou reakciou?
Neprejavili sa vedlajsie ucinky v znizeni sexualnej ziadostivosti,resp.v inych sexualnych funkciach?Alebo v zadrziavani mocu v mocovom mechuri?Pytam sa,lebo sa obavam,este nez tento liek zacnem brat,prave takychto vedlajsich dosledkov.Vraj Cymbalta zaroven posobi aj na bolest.Prejavili sa nejako jej ukludnujuce ucinky?