Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Tak to áno, s tebou a Elessarom by som sa rada stretla :)
depresnuti ludia sa maju prave stykat s spokojnymi a veselymi ludmi, to im zlepsi dispoziciu, naladu a zacnu sa zaoberat inymi vecami nez hlbat nad svojopu situaciou.
Ja sa napriklad velmi rad zdrzujem pri mladych ludoch, ako sa hovori-tak trochu tej mladosti a ineho rozmyslania a pohladov na zivot sa na mna "obtrie"
Ale nie, teraz ma napadlo, ze by sme mohli zorganizovat nejake skupinove stretko niekde. To by bolo fakt dobre, nie? Nemuseli by sme tolko cumiet do bedne a vypisovat tu, ale vsetko by sme si povedali. A Elessar by nas naucil meditovat:)
no... podľa toho odkiaľ si :)
Ved chata je. Pristup je tam dobry a autom tam budeme rychlo:D
moja :) a niečo také prístupnejšie, rýchlejšie a reálnejšie ?
Podme na chatu a ozerme sa:D
skúšam, len sa mi nedá sústrediť... máš nejaký návrh?
Ooo, neda sa ti nejak zrelaxovat? Tak dusevne...
Neviem Face, je mi teraz hrozne zle posledné dni a dnes zvlášť... nechápem to zhoršenie, ale mám psychicky náročné dni, tak možno preto... ale už ma to nebaví