zdravim mma 14 rokow a o necele dva tyzdne mi nasadia fixny strojcek...mam obavy z bozkavania bez neho mi to tiez boh viw ako nejde....a co bude snim? totalna katastrofa sa bojim..:(...a tiez sa bojim ze ma nik pre to nebude chcieta nieto sa so mnou este aj bozkavat..mate niekot stym skusenosti?ako sa vam bozkavalo so strojcekom alebo stym co strojcek mal?...dakujem vopred
Strojcek a bozkavanie - komplexy?
Ja by som sa chcela spytat, mam 13 rokov a toto leto mi idu davat strjcek je to pre mna uplne nove a vobec netusim ako to chodi, ale chcela som sa spytat: moja zubarka mi povedala ze mam hlboky predkus a ze mi budu na podnebie davat nejaky pliesok alebo obluk alebo ako to nazvala (vazne neviem) chcela by som sa teda spytat ci niekto s tymto nema skusenosti a ci mi nevie povedat co to vlastne je vopred dakujem :)
ahoj mam kamaratku je to Romanka ma strojcek ako svet ale bozkava sa kazdy den, lebo je to zena. neboj sa aj tebe sa bude dat bozkavat s pozdravom eunika
PS. aj tebe sa bude dat bozkavat
mna zaujima či aj po 40ke strojček plní funkciu, ved už kosti nie su ako 15ročnej a pýtam sa teda či plni funkciu vyrovnávanie.
kažý mi vždy obdivoval v škole zuby a plet a všimla som si zaujimavu vec teraz v 40ke dolý predný zub akoby sa trocha vpred vyhol,vybočil je to nepatrne nevidno to iba ked privelmi pozoruje, a pýtam sa či by to malo zmysle na to dat strojček,inak mám super zuby po mame a dedovi,len vpredu teraz v takom starom veku sa mi jeden vpredu trocha akoby vyklonil, prečo nie je to starobou, ved svaly všetko sa uvolnuje dasno može to byt vekom????
Kludne si ho daj mam ho a ešte ho aj dlho budem mať a normálne sa stým dá bozkávať. Zo začiatku ked maš strojček to trošku bolí. Taký tlak citiš ale tak po mesiaci to už bude dobre a nebudeš ani citiť že ho maš a presne to tak je aj pri bozkavaní necitiš ho :)
Nemáš začo :)
budem mať strojček.. no dosť sa bojím.. nebudem mať potom predkus ?
Mam takú otázku... mám 15 a ešte som sa nebozkávala .. Nosila som asi rok-rok aj volačo fixný strjčerk pretože som mala dosť krivé zuby ,,, Teraz je tu už fayn ale mám predkus a mám ho vraj väčší..Ja to nejako nepocitujem,neni to ani vidno ale neviem ako sa budem bozkávať..
Mala som už xy možností na bozkávanie ale vždy som to nejako uhrala pretože mám strach,že niečo pokašlem...
PRosím máte niekto podobnú skúsenosť?
v 14-stich sa bozkávať... bože.... a nevydržíš cca. rok bez bozkávania? či strašne ti to bude chýbať...
Mala som strojcek asi rok...Uz ho mam dole ale zubar mi poved ze mam predkus..vrawel ze sa to da riesit ked mi vytrhnu 2 zuby.. ja sa ale trhania priserne bojim tak som nechala tak .. co myslite ake bude bozkavat sa stym?
Ja si myslim ze to nemam az take strasne .. ale neviem
Jasné, že to zvládneš =) veď sú aj horšie veci.. len pri tom bozkávaní si vyber tie gumičky potom.. =) lebo to si s nimi nejak predstaviť neviem =)
haha... :) tak sa je na co "tesit" teda... :D no som zvedava,co to bude... ale ked to zvladli ostatni,hadam zvladnem aj ja...
diks este raz :)