Kdeže v bare,môjho do baru nedostaneš,lebo by smrdel za cigaretami.On ani nevie ako to v bare vyzerá.Väčšinou sú v nejakej reštike,alebo v tescu /tiež v reštike.A už ho aj mám doma.
Nellka,viem aké je to "príjemné".Párkrát som zažila nevoľnosť v autobuse,a to nevieš,či máš vyskočiť za jazdy,alebo ...Zle mi bolo pri prvom teho,to bol chlapec,a pri dievčatách absolútne nič.Ani som nezbledla.To boli superné tehotenstvá.
Kdeže v bare,môjho do baru nedostaneš,lebo by smrdel za cigaretami.On ani nevie ako to v bare vyzerá.Väčšinou sú v nejakej reštike,alebo v tescu /tiež v reštike.A už ho aj mám doma.
Vierka, ten tvoj optimizmus je milý, ale zase nepreháňaj, tešiť sa z každého grcu?!:):):)som sa musela zasmiať. Hanka, vydrž, v treťom, štvrtom mesiaci ti už bude lepšie. Mne pomáhalo stále čosi"zobať" a hneď ráno čosi zjesť, aj keď mi nebolo trikrát dobre. Ale kažej asi zaberá niečo iné...
cha, porada, to uz dakde v bare sa radia? no ale tam sa najlepsie riesia problemy. ale len medzi muzmi. ak by som ja isla napr. so sefom na poradu do baru, nevyzeralo by to dobre. a vlastne je to aj tak utopia. uz som pisala, ze sa ma sef asi boji...
Vierka, starú kravu nezmeníš:) Môj muž nefajčil, nefajčí a ani nikdy nebude, to len ja som tu čierna ovca. Aj kávu pijem, ale ja mám nízky tlak, tak to beriem ako terapiu.