Veru, Mentolka, my tu máme zmrzlinu"exclusive",preto sme si s mužom zatrhli denné návštevy tejto inštitúcie a máme určené dva dni v týždni, kedy tam ideme a kúpime si do krabice, však nás tam už všetci poznajú a keď nás vidia, berú krabicu do ruky a pýtajú sa "koľko orieškových?!"
Mentuš, ozvi sa, len nie cez víkend, lebo zajtra idem na babskú jazdu až do nedele.
Inak skúšky dopadli snáď dobre, z bolo to formou testu a z 50tich otázok som mala zle 4, len bol strašný nátresk, bolo nás asi 260 a zobrať môžu len 70...Keďže nejde o život, tak som kľudná.
Mentolka, ten tvoj príbeh je ble...zaujímalo by ma pokračovanie. Čo na to tá chudera"poškodená?"
Nashi, veru tak, môže ti to byť ukradnuté:) Dúfam, že v budúcej práci natrafíš na lepšie kolegyne a nie také intrigánky!
Baby, priznajte aj vy svoje 2negatívne vlastnosti- mňa hneď napadlo, že som nervák, viem rýchlo vybuchnúť, ale zasa sa aj rýchlo ukľudniť- a ešte/ale tiež premýšľam, bóóóže, že by som bola skoro ideálna?!checht/ a že si niekedy až zbytočne málo dôverujem...To, že až moc rada jem, sa asi nepočíta, že?
Tak pa!