Mam AIDS

mentollka

No nakoniec sofer nezobral ani toho opiteho chlapca ani klajucu pani,lebo by mu zamazala sedacky v buse.
A teraz cez vikend urcite nepojdeme do bytce lebo doma oslavujeme.Ale ked to bude aktualne,ozvem sa aspon den dopredu neboj. Teraz cakam navstevu,taku co sa sama pozvala,tie milujem.Ani neriesim upratovanie,dieta mi tu striha casopis na zemi,vsade bordel...skoda reci.Sa teraz nezblaznim aby som tu upachtena lietala s vysavacom,radsej si tu kludne pisem,som spokojna aj ja aj mala,a ci bude navsteva prekvapena je jej vec.A tie 2 negativne vlasnosti? Pockaj uvazujem....

nellka

Veru, Mentolka, my tu máme zmrzlinu"exclusive",preto sme si s mužom zatrhli denné návštevy tejto inštitúcie a máme určené dva dni v týždni, kedy tam ideme a kúpime si do krabice, však nás tam už všetci poznajú a keď nás vidia, berú krabicu do ruky a pýtajú sa "koľko orieškových?!"
Mentuš, ozvi sa, len nie cez víkend, lebo zajtra idem na babskú jazdu až do nedele.
Inak skúšky dopadli snáď dobre, z bolo to formou testu a z 50tich otázok som mala zle 4, len bol strašný nátresk, bolo nás asi 260 a zobrať môžu len 70...Keďže nejde o život, tak som kľudná.
Mentolka, ten tvoj príbeh je ble...zaujímalo by ma pokračovanie. Čo na to tá chudera"poškodená?"
Nashi, veru tak, môže ti to byť ukradnuté:) Dúfam, že v budúcej práci natrafíš na lepšie kolegyne a nie také intrigánky!
Baby, priznajte aj vy svoje 2negatívne vlastnosti- mňa hneď napadlo, že som nervák, viem rýchlo vybuchnúť, ale zasa sa aj rýchlo ukľudniť- a ešte/ale tiež premýšľam, bóóóže, že by som bola skoro ideálna?!checht/ a že si niekedy až zbytočne málo dôverujem...To, že až moc rada jem, sa asi nepočíta, že?
Tak pa!

nashira

Hahahahahah Mentus to ma nenapadlo ,aby som im doporucila kolegyne. No dnes mam zazitok s mojou nadriadenou...Neudrzala sa a povedala mi , ze ta druha kolegyna je nasrata,lebo zas nejdem s nimi na vylet s detmi....a hned v obratom zbledla a zacala ma prosikat, aby som jej to co i len nepomenulo ,aby nebol plac hahhahahhaha a hadky....hahahahhahahah. bola bleda cc 15min. Potom to rozdychlala...Povedala som jej , ze ja nic uz nebudem riesit ,ze idem prec...hahahahaha

mentollka

Vcera som nastupovala do busu a za mnou stali take 2 opite deti iduce v oblekoch zrejme z nejakej skolskej koncorocnej oslavy.A jedno chlapca tak zacalo divne mykat hlavou dopredu dozadu,ako nas azor ked chce vygrciat kosticku a neda sa mu.Tak som sa radsej uhla do bezpecia a mladenčok po sekunde vyvratil obsah zaludka ( a teda toho bolo) na chrbat jednej starsej pani stojacej pred nim.Este jej aj na kabelke rezance viseli a kvapcalo jej to az na topanky.

mentollka

nashirčok to co bol za trapny pohovor ze povedzte svoje 2 negativne vlastnosti? mala si povedat ze ty mas same "gativne" a o negativnych nech sa informuju na predchadzajucom pracovisku,tie kolegyne by boli vyrecnejsie a urcite by neskoncili iba pri 2,to si pis.:-DDDDD

mentollka

my mame dokonca aj vlastny stan a spacaky nellka! A s tou navstevou suhlasim,my sa dokonca chystame o par dni do Bytce,vraj tam mate fantasticku vychyrenu zmrzlinu na ktoru sa mienime zastavit.Tak nellka potom dame stretko pri stanku so zmrzlinou ok???