Mam AIDS

sage

nashi, a co si nevravela, ze mame drzat prsty? si mohla ine rozpravky o sebe narozpravat :-)))) alebo si mala poziadat o zolika - priatel na telefone :-)))) mozno by ti niekto lepsie poradil.

sage

nellka, aj ja rada spim pod stanom. stano sa urcite potesi tiez.
tak sa tes :-)))) nashi a mentus, my sa dohodneme a prekvapime nellku, co vy na to?
vsak nashirovci mali spacaky aj u nas, len nechceli do stanu :-))))

nashira

nellka v pohode ....aj v stane...pohodicka....Tesime sa ....hahhahhaha....hihihihihihi.Som rada , ze si o.k. Sme si uz o tebe sepkali ....ze co s nou je???.....No aj je to tak ako sme hovorili ...drvis na skusky. No a nastup do prace ti nezavidim. dufam , ze ta caka nieco lepsie ako mna. Dnes som bola na pohovore.....uprimne poviem , ze necakam prijatie.
Pri otazke povedzte svoje dve negativne vlastnosti som si asi 3min nemohla spomenut na nejaku moju zlu vlastnot...hahahahhahhahahahhahhahahhahhahahhahahahhahahah . Jednu som povedala a ta druha to bola ina taranica ...to asi preto , ze som si ju nasilu vymyslela....hahahhahahahhahahaha. Ta druha bola , ze mi rychlo prichdzaju myslienky...chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No a v komisii bola pani co som ju tento tyzden stretavala v buse a tak na mna cucala zakazdym , ze mi to bolo neprijemne no a neviem ci som na nu skaredo nepozrela .....hahhahha . Tak som teraz aj nervozna ako to dopadne ...,ale samozrejme sa zmierim so svojim osudom.

papapappappaa

nellka

Ahojte baby! Pozajtra ma čakajú skúšky, tak som sa učila...detičky mali kiahne, pekne po sebe,ale už je to ok.
Od 6.júla nastupujem do roboty...mám zmiešané pocity, na jednej strane sa teším, potrebujem už zmenu ako soľ, ale na druhej strane sa bojím, ako to všetko bude, cez prázdniny a potom do toho ešte škola...ale zbytočne si to budem dopredu v hlave premietať, však nejako bolo a nejako bude, nie?
Nashi, napíš mi niečo bližšie k tej tvojej výpovedi, nastupuješ tam, kde si si dávala žiadosť?
Sage, dostala som tvoju poznámku, ale priznám sa, že tomu veľmi nerozumiem, čo to má byť a či sa mi vôbec chce sa niekam registrovať.A veru máš pravdu, ja som vás všetky len na fotkách videla, ale ten nápad, že by ste prišli k nám, sa mi páčil:), len by som vás nemala kam uložiť...jedine aj na dvore do stanu, to by šlo, nie?
Ta zatiaľ pa, idem už spať, zajtra mám toho dosť na pláne.

mentollka

Ja vam poslem nieco z ineho sudka,taky vesely mail mi dorazil az som si skoro cikla.
Tak sa najprv vycikajte a ja to zatial preposlem na vase maily.

mentollka

Inak nashi ten vyraz ze "jednoducho Maria" je za 100 bodov,az mi slzy vyhrkli. A potom mi vyhrkli este pri vzhliadnuti spominaneho videa.
Tak som vyhrknuta a vyhrkana na cely den :-))).
Idem sa pozriet ako uschla malovka po drobnych opravach a sups ho hlavu do hrncov.Pekny den vsetkym papá moje lastovienky.