Mam AIDS

mrvulka

podobne ako u nás.len my zubky máme,hoci kyvajúce sa,ale do pol roka sa to môže stiahnuť,tak uvidíme.Nashi,asi by sa celý zubok nevtlačil dnu.nespapal ho?

nashira

Moje drahe ...maly si dnes udrel pusu a chyba mu zub ..predny. Neviem ci je vtlaceny ,alebo vypadol.....som smutna :(

nashira

Moje drahe ...maly si dnes udrel pusu a chyba mu zub ..predny. Neviem ci je vtlaceny ,alebo vypadol.....som smutna :(

nashira

Objavila som stranku kde su same mudrosti ako napr.

...Cintoriny su plné nenahraditelných ludí.
Clemenceau

.........................................

nashira

No Vierka bola to manazerka obchodnej siete ZFP...sprostredkovatelka poistenia a poradkyna v socialnych programoch....hahahhahaha....to je ironia osudu.

mentollka

no to nemyslis vazne? to je uz fakt divne s tym autom.
Este mi napadlo ci sa do teba nezalubil ten z autoservisu a nevie bez teba zit tak vam to v noci tajne tukol alebo druha moznost je ze je gay a paci sa mu tvoj manzel: chrŕŕŕ.
nellka aj ja som dnes letela ako orol skalny,letela som od dveri k dveram a potom som letela na autobus :-)))
Ale ty asi letis inak :-DDD
Tak ti zelame peknu dovolenku a ocakavame podrobnu fotodokumentaciu ty tajnostkarka.

nashira

Nie predtym nam len z nicoho nic neslo nastartovat ...vobec ...tak sme ho museli dat v utorok odtiahnut a vcera nam ho dali opravene a dnes toto zas....Mentolke som pisala co ma to stalo sil....be be be