kde ste, deturence? vsetci uz na prazdninach? my az od buduceho tyzdna.
aj tak mam chripku, tak skoda dovolenky na chorobu, radsej chodim do prace :-))) ale pondelok a utorok bol utrpenim, dnes uz lepsie.
asi prasacia chripka :-DDD lebo ja som svina :-)
nellka by sa uz mala vratit z dovce? ked leteli 19teho, hadam sli boeingom, nie airbusom :-)
kto organizuje letne stretnutie? a kde sa dohodneme? :-)))
no dufam ze to nebude macka vo vreci ale nejake "krááásne" veci zo skolky ako vzdy. chrŕŕ´króóch. Kazdopadne ich tento rok odlozim a nedam do rodinnej zbierky :-)
A koli comu ste boli na krv? Bola bathory show?
mna stvu ti zmrdi z microsoftu,zasrani jedni...
Dakujem za vase reakcie.Tak ste mali pravdu zub tam nieje...a ani nikde inde ...tak idem skumat kazdu kaku,aby sme mali co dat pod vankus hahahahahhahaha.Nebudeme vile kazit job. Maly povedal , ze dakuje a tesi sa na zaoceanske prekvapenie...Mentus nebude to macka vo vreci?
Dnes ideme na krv s Tomom ...dufam , ze mu najdu zilku na ruke ,lebo ak mu budu brat z hlavicky tak ma vystre.
a teraz ani zubkovej vile nemate co dat pod vankus co?
povedz malemu ze teta mentolka mu ako bolestne da nejaku peknu hracku az spoza dalekeho oceanu :-)
(ako sa kresli "žmurk?")
oj,oj neprijemne :-( chuda male
ale utesuj sa tym ze to bol mliecny zubok a nie trvaly. To je cudne,lebo keby vypadol asi by ste ho nasli a tiez si myslim ze cely sa mu asi nevtlacil,napada ma to iste co vierku.A nepojdete to dat rano pozriet k zubarovi?