Rýchle pribratie,co sa deje...

marek_ pribret

mam 14 rokov asi 185 cm a vaha asi 45 nejde ani oto kolko vazim ale cel bi som pribrat na bruchu nohach a v tvari pomoze my niekto

[zruseny12]

Skus sa pytat na gastro,a tie vyrazky mozu byt aj z nejakeho jedla na ktore si alergicka,to ze mas 26rokov,Ta nezachrani aby si nemala vyrazky ja mam 39-40-dcat za par dni a niekedy po jedle sa mi vyhadzu take vyrazky ako pubertacke.Skus sa preto pytat na gastro-entologiu oni Ti tam zistia ake mas travenie,a potom rozhodne o dalsej liecbe...lebo tak sama tazko na nieco prides,ked mas taky problem.Prajem vela stastia.

brilux

Ja mam 26 r. my by sme uz nemali mat problemy s pletou.Urcite nieco nieje v poriadku.Ja som sa uz tiez nabehala k doktorke...a v kuse sa len pousmieva,robili mi sono-viac-krat,akurat co mi povedali zla peristikulacia criev.Bola som aj na vysetreni zo stitnou zlazou a nic.Ani nemam chut ist k doktorke!Ale budem musiet.A ty taktiez.Aj teraz ma pali zaha,ale z coho??Na veceru o 17:30 som mala ryba zo zemiakmi.

nadovka

Mám už 34 rokov. Páli ma stále po každom jedle a tiež ten pocit v krku. Mala som podobné problémy aj pred rokom, nič mi nezistili.

brilux

Kolko mas rokov?Ako casto ta pali zaha?
Mna tak 4-5 x do tyzdna.Niekedy sa mi strastne tazko prehltava akokeby mi to v hrdle zastalo, strastne sa potim a ta plet...hroza,su aj horsie,ale ja som mala peknu plet.V pondelok idem k doktorke.Znovu bude na mna pozerat ako na debila a povie mi treba menej jest...

nadovka

Ja zatiaľ nepriberám, ale inak podobné problémy ako ty. pálenie záhy, bolesti hlavy, bolesť prsníkov a vyrážky na tvári. Tehotná nie som /testy, HAK/. Neviem čo sa deje Som z toho dosť nervózna.