Neviem si uz poradit za mesiac som pribrala 10 kilo,jem normalne,bud mam spomalene travenie,alebo neviem...Hrozne sa mi zhorsila plet,mam akne okolo ust a brady,a dost casto ma pali zaha.Poradte mi niekto...
Rýchle pribratie,co sa deje...
Nikdy som nedrzala dietu nepotrebovala som ju.Postavu som mala ako lusk,ale posledne 2 roky mam take problemy.Pracovala som v zahranici tak som to davala,na vine stresu,ale tym to nebude.Tak isto sa mi robia take ekzemy na tele,na kt.si davam ELOCOM-jediny mi pomoze.Ale si neviem vysvetlit to palenie zahy tak 3-4 razy do tyzdna.
ta vaha, co si mala v auguste - tych 63kg, nebola to vaha po schudnuti? ze predtym si mala cojaviem 70 a schudla si na tych 63...lebo to pribratie by bol klasicky jojo efekt. Zazila som to pri kolegyni, 3 mesiace drzala delenu dietu, schudla 9 kil, potom s dieto prestala a pribrala 12
fakt by si mala ist k lekarovi a poziadat opat vysetrenie krvi a mocu...a ochlpenie-nezmenilo sa ti?nemas hrubsie,tmavsie chlpy napr.na tvari..aj to moze byt nejaky priznak zvysenej hladiny kortikoidu kortizolu...
menzes je v poridku,nemas aj s tym nejake probl.,ktore si trebars predtym nemala?
mozu aj hormony ale musi sa najst prava pricina a to takto nejde-treba krvne vys.atd. a mimochodom,nemas ziadne problemy?zvysene potenie,nervozitu,malatnost,aky mas tlak krvi....?
a ine hormony su ok?urcite nemas v tele nieco v poriadku,nieco nefunguje ok,preto aj tie vyrazky-telo sa tak zbavuje skodlivin.asi to bude nieco s metabolizmom,chod k endokrinologovi,nech ti vysetri ci mas ok tvorbu kortikoidov(skus si dat do googlu cushingov syndrom,ten suvisi s kortikoidmi-ci nemas nejake take priznaky)-tie suvisia s metabolickymi premenami...inak neviem...drzim ti palce,nech sa lekarom podari najst pricinu a vyliecit to