zdravim...blizi sa valentin nemate nejake rady a tipy co kupit priatelovi? myslim ako chalanovi...to neni take jednoduche ako vybrat babe...:-) diky do valentina este daleko tak piste nech sa mame cim inspirovat :-)
Blizi sa valentin, co kupite svojmu priatelovi?
micacica: ty asi nie si normalna, ze??? co tu po mne utocis??? co ja do teba picujem?? nie, tak nepicuj ty do mna laskavo! ak nevies prijimat nazory druhych ludi, tak nechodievaj na podobne fora...
niaka pozornost, aj niaka cokolada,napr love me dender od milky a k tomu maly listok o tom ako ju lubis a ako je pre teba jedina a das jej to do kabelky ako prekvapko, ked pride domov, alebo do prace, skoly...
asi nejake pekne pozvanie do milej utulnej kaviarnicky... a po peknom prsteni... (nemusi byt diamant ale diky majo) :P
no ja tuzim po fajnom vaginalnom orgazme... a k tomu postel plna ruzí ako v tom filme...
keby nebolo takych volov ako tytak by neboli ani dalsie telata ze?
ved to je taky dementny sviatok.... ved to ani sviatok nie je.... je to blbost.... je to o obchode a o peniazoch a o konzumacii.... kazdy chce len nejaky darcek.... keby vsade o tom nebolo, ani neviem, ze nejaky valentin je...
nepacilo...
baby ja ties neviem a vam by sa pacilo na valenina dostat nejake pekne oblecenie?napr.mikinu?