Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blizi sa valentin, co kupite svojmu priatelovi?

neskusena

denisa,vydim ze mas ten isty problem ako dotycna co ju obhajujes.no je pekne ze od svojho priatela nic necakas preto ze je vsetko predrazene,len odkial mas istotu ze budete spolu na tento sviatok?hmmm presne oto tu ide ze davame napady co darovat a nemusi to byt zrovna kupene alebo drahe,pre nas co tento sviatok slavime je darcek aj to ak mozme byt tento den spolu zo svojou polovickou lebo nie kazdy ma taketo stastie a uz aj to je darcek.preto sme sa navazali do dotycnej lebo ona uplne to odvrhla tento sviatok nieje uplne o darcekoch.premna bude darcek to ak moj priatel pride a spravime si pekny den a darceky necakam

katarína

no my sme s priatelom tiez uz riesili temu valentin a dohodli sme sa ze tento rok si nebudeme nic kupovat, ziadne blbosticky ale pojdeme pekne spolu na veceru a hotovo... tak sme to urobili aj minuly rok a bolo to ovela romantickejsie a krajsie ako si davat nejaky darcek a trpnut ci sa to tomu druhemu bude pacit...

denisa

Niekto si len dovolil vyjadrit svoj nazor na "sviatok" lasky (bez osobnych urazok, ako som si stihla vsimnut) a ako vidim, hned ste ju obdarili "laskou".
A k teme: svojmu drahemu nekupim nic. Nic som mu nekupovala pred par rokmi, ked sem moda tohto sviatku dorazila a nic mu nekupim ani tento rok. Ked ho chcem obdarovat, kupim mu nieco pekne na seba (alebo na mna ;-)) a moze to byt v hociktory den roka. Nebudem sa na neho hnevat ani za to, ze mi v ten den nedonesie kyticu kvetov, pretoze kvetinari su vtedy nenazrani a zdvihnu ceny o 50%. A nebudem sa na neho hnevat ani za to, ked nas pri prechadzke po meste bude otravovat predavac ruzi a on zo seba urobi 5x po sebe lakomca a namiesto predrazenej ruze mi doma pomasiruje nohy a uvari teply kvalitny caj. To bude pre mna krajsi darcek.

majo23

no zatial len hrncek,vybrator,prsten,a sex pri svieckach a na lupenoch ruzi.hadku neratam.nikto netuzi po konkretnej veci?napr pizamo zo srdieckamy,sexi spodne pradlo a tak?

lolita22

rozmyslam nad niecim originalnym no neviem na co mam prist... neviete kde robia tie obrazky na hrnceky, chcela by som dat tam obrazok nad dvoch:)

lolita22

suhlasim s micoucicou.. citala som to od zaciatku a pobavila som sa na tom, to o voloch tam presne sadlo a svoje nazory si hadz vies kde, vytetuj si na telo ak neznasas tento sviatok nas tu neobtazuj:)