zdravim...blizi sa valentin nemate nejake rady a tipy co kupit priatelovi? myslim ako chalanovi...to neni take jednoduche ako vybrat babe...:-) diky do valentina este daleko tak piste nech sa mame cim inspirovat :-)
Blizi sa valentin, co kupite svojmu priatelovi?
a vy tu o com tocite? ja ze som pokrytec? a ze tu v kazdej teme do niekoho zaparam? a ze ja som zacala? no tak vazeni, laskavo si precitajte vsetky prispevky a pekne od zaciatku az potom piste podobne a hlavne opodstatnene nazory, hej. a co sa tyka tejto temy, tak ja som si povedala len svoj nazor, ako vnimam tento sviatok, nikoho som neurazala, ani nenanpadala (si to laskavo precitajte este raz, ak tomu nerozumiete) a micacica mi hned nadavala do volov? ako sori, ale to uz co je, ze mi niekto zacne len tak za vlastny nazor nadavat,... no tak som sa nenechala.
My sme sa s priatelom dohodli ze si nieco pekne kazdy vyrobime pre druheho,aby to bolo uplne od srdiecka :) len este musim vymysliet co :)
mna by potesil prstienok a mojho priatela tiez urcite nejaka hmotna ved lebo tu lasku si rozdavame kazdy den! a nech je asopn prekvapko!
no ja zdielam nazor z micoucicou,valentin je sviatok pre zalubenych a nech sa obdaruvavaju ak chcu,ja sa vzdy potesim ak si moj nato spomenie a ak niekto nema rad tento sviatok tak ho jednoducho ignorujte boze a zato nemusis znechutovat ludi na okolo.ved su tu aj ine sviatky rozne a ludia ich prijimaju alebo nie tak preco by aj zalubeny nemohli mat sviatok:len by este trebalo vymysliet aj sviatok pokritcov a potom budes aj ty obdarena asdfjkl
ak mas frustraciu TY tak nekecaj ze ma vyfackas a urob to svojmu sracovi ty masochistka:DDDD
no vidis!!!aj majo si to mysli,, mimochodom mam 20 a pol, najprv som si myslela ze si chalan za tie nazory... ale sory... teda za to:p
micacica: moja, ty asi nemas viac ako sestnast a aj to len s bozou pomocou, ze? usudzujem podla toho, ako reagujes...
a keby si bola inteligentnejsia, mozno by ta napadlo aj take nieco, ze fakt, ze neuznavam tento sviatok, neznamena, ze nemam chlapa... a ze nikomu na mne nezalezi...
a aby mi niekto zakazoval chodit do urcitych tem!!!! a dat tam "desat vykricnikov??? moja, kebyze tu stojis pri mne, tak ti dam desat faciek na ukludnenie
za to ze nikoho nemas ani na tebe nikomu nezálezi.... sa tu nerozculujo tom ze je to dementny sviatok, na to je forum anti -VALENTIN...(vyhladaj si to v temach)
a TY TU CO UTOCIS ZE CO TO JE ZA SVIATOK?????????????? TY TU NELEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!