Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blizi sa valentin, co kupite svojmu priatelovi?

adulik

tak 14.2. je pre mňa deň, kedy moji rodičia oslavujú výročie svadby (mimochodom tento rok to už bude 28) potom bývalý mal v tento deň narodeniny... ale ako tu už bolo spomenuté, tak je to deň ako každý iný a láska sa má prejavovať kedykoľvek a nie len v tento deň... potom je to také umelé. Keď sa mi niečo páči a viem, že sa to bude páčiť aj priateľovi, tak mu to kúpim kedykoľvek... budem rada, keď budeme spolu, pôjdeme sa prejsť alebo pôjdeme niekam na večeru či do kaviarne a inak plánujem urobiť srdiečko zo sadry, natrieť ho na červeno a vyryť do toho nejaký pekný citát.

machulka006

ja som sa rozhodla tento rok kúpiť priateľovi na Valentína pyžamo, lebo on stále spáva iba v spoďároch a potom sa mi chodí sťažovať, že ho bolia ľadviny... :)
ale napr. minulý rok som mu dala vlastnoručne namaľovaný obrázok na skle... také dve srdiečka ako sedia na lavičke :)

dinr

My sme minulý rok išli na Valentína do Bojnického zámku, kde nás povodili, porozprávali príbehy o láske a nakoniec sme sa mohli pobozkať a odfotiť pod bránou z kvetov, keď sme stadiaľ vyšli, kúpili sme si certifikát o našej láske, kde sme obaja podpísaní :)

duška

Súhlasím s valentinkou.Ľudia,ktorí sa skutočne milujú si nepotrebujú dávať darčeky na Valentína.Myslím si,že je to také umelé "ľúbenie",keď len kvôli tomu,že je Valentín sa ľudia plašia a predbiehajú v tom,kto komu kúpi lepší darček.Obdarovávať sa môžete aj počas roka.Láska predsa nieje o daroch.A už keď niečo darovať,tak nech je to iného charakteru.Úprimnosť,dobrotu,láskavosť,chuť pomáhať a rozdávať okolo seba pokoj a pozitívnu energiu.Toť môj skromný názor.

valentinkaaa

Kirusha, preco by sem nemohol prispiet ten, kto ma iny nazor na Valentin? Pokial sa len nevyjadruje vulgarne, si myslim, ze kazdy ma nazor prispiet. Mna to napriklad zaujimalo, co si kto mysli a precitala som si vsetky prispevky. Suhlasim s tym, ze kazdy ma iny nazor a preto by sa to malo respektovat. Ja osobne si myslim, ze ked ste zalubeni, tak nie kvoli tomuto jednemu dnu. Mne osobne to pride umele, ked sa niekto kto sa 200 dni v roku hada, alebo nespomenie na svojho mileho(milu)dostatocne, potom opičí iba kvoli tomuto jednemu dnu. A mimochodom...Valentin NIE JE sviatok, tak s tym ma uz nedorazajte :D. Naopak ti, ktori sa miluju, si to cenia kazdy den a hociktory iny den v roku pre nich moze byt maly Valentin, hm?:)
Inac, za materialne darceky moc na Valentina nie som, ale kazdy rad nieco ine. Mozno nejaka malickost potesi. Osobne mam rada spolocne chvilky, ale strasne. To je na mna typicke. Trebars, spravit si den iba pre seba, ist na prechadzku, spolocny obed ci vecera, mozno pre mna ruzicka, milujem kvetinky :D, toto mi stoji za viac, akoby mi kupil nieco ine. Pretoze toto mi zostane pekne v spomienkach, krasne prezite chvilky. Ale samozrejme, keby mi uz partner zaplatil veceru, kupil ruzicku, tak ja ho odmenim aj materialnym darcekom a mozno aj niecim inym...Ale z jeho strany, by som si priala toto. A lubte sa kazdy den, nie iba 14.2! Zamilovany nemaju mat co sviatok jeden den v roku, je to odveci...ked sa milujete, tak sa lubte stale, a nie preto, ze zas nejaky sfanatizovany americky zvyk sem presiel - peeeeace - :D

kirusha

namiesto toho aby ste tu napisali co na valentina tak sa tu hadate.. niekomu sa tento sviatok paci niekomu nie.. kazdeho osobna vec..ale kedze toto je tema o valentinovi tak tím ktorym sa to nepaci je zbytocne prispievat..nechajte si to pre seba..

a teraz k teme.. ja som priatelovi kúpila hrncek a zimnu capicu

moniqa87

ja by som nedavala nic...
s priatelom sme sa uzhodli na tom, ze davat si nieco na valentina a na vyrocie radsej nechame tak... po case to cloveka omrzi sa cely rok len kazdu chvilu nahanat za nejakymi darcekmi, bohato stacia narodeniny, meniny a vianoce, aj tak si by sme si mali byt najvacsimi darcekmi my sami, takze neplanujte darceky, chodte trebars na spolocnu veceru a uzite si spolocny vecer