prepacte ze vas otravujem s niecim takymto,viem ze je to moj problem ale potrebujem to zo seba dostat a vyrozrpravat sa..Ide o to ze moj zivooz nema zmysel som v strasnej depresii..vsetko sa to zacalo v skole,vdaka mojim spoluziakom som sa stala uzavretym a plachym clovekom,mam strach z ludii. To co som zazila,to co mi sposombili by som neprial nikomu..kazdodenne urazky,osocovanie,ponizovanie..vseci kamosi sa mi otocili hcrbtom,nemala som nikoho..spomienky na to mi zostali hlboko v srdci, necitim sa dobre. Veci nelogicky presuvam z mietsa na miesto , mma take cudne stavy ze kazde slovo vzdy musim zopakovat 10x,prekracujem ciari na chodniku ,ja proste newem..uz sa neviem z nicoho tesit,okrem toho mam problem,ktori ma nesmierne trapi,mozno pre inych by to bola banalita ale pre mna ...skoda hovorit no proste ked sa to stane uz nebudem moct zit..koniec ..a mozno to bude tak lepsie lebo uz nic nema vyznam ..tak dobru noc..diki
Som na dne =( uz nechcem zit
Nooob skus napisat konkretnejsie. Poradime ti, ako sa od toho dna odrazit ;)
nooob: preco? stalo sa ti nieco?
Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(.Som na dne :(. POMOZETE MI ?
presne tak blbosti ma pravdu :D :D
si neviete predstavit kolko ludi trpi na svete hladom, chorobami ... a vy sopliaci by sa ste sa asi len vesat chceli ci co ??? drbe vam uz nacisto,,,
co ste sa vsetci zbláznili??
chcetu tu spachat samovrady atd
zo zivotom treba bojovat az do konca !!!!
nikdy sa nevzdat !!!!
kym este dychate tak máte na tomto sku*venom svete niake povinnosti !!!!
takze sa vzchopte , nájdite si niaku cinnost kde sa odreagujete sport atd.
a hlavne zite dalej !!!!!!!
miliony ludi nemaju co jest ,pit,kazdodenne trpia vo vyj*banych bolestiach a vy sa tu zaoberate nejakymi problemami .
Ahojte teraz som narazila na tuto temu, ktoru som zalozila pred viac ako 3 rokmi :) Za ten cas sa toho sice dost zmenilo, ale doteraz si pamatam na to obdobie..Myslim ze vtedy som mala 14 rokov, a ti ludia ktori to psosobili boli kedysi moji nejalepsi priatelia, potom som pribrala a otocili sa voci mne. Zacala som chudnut, preslo to az do anorexie, nevladala som chodit, zit..Potom prisla dalsia necakana udalost, zomrel mi niekto velmi blizky.. z anorexie som sa dostala so bulimie, ktoru mam dodnes.. Ano zazila som aj vela pekneho.. Zila som za oceanom kde sa zo skaredeo kacatka stala labut, ktoru dnes kazdy obletuje. Ale vo vnutri som to stale ja- neista, nesebavedoma bulimicka ktora by sa najradsej schovala pod zem aby ju nikto nevidel. Takze tolko o mne :)
môj strašne dobrí kamarát sa na mňa hnevá čo mam robiť ja som ho obvinila s niečoho čo neurobil a nechce mi odpustiť čo mám robiť :(
Milá psychologička Ti rada pomože.určite ju vyhladaj budeš velmi spokojná.
Netráp sa si hodnotný človek a vypros si ak ta niekto ponižuje nenechaj si skákat po hlave,povedz si svoje nie si o nič menej ako druhý ludia.Uvedom si že si jedinečná a máš svoje kvality,buduj sv oje koníčky buduj na sebe a stupne Ti sebavedomie potom si vyprosíš ak bude si niekto dovolovat k tebe.
Nezaoberaj sa ludmi,ktorý su k tebe drzý,nepriatel sa snimi,prečo o nich stojiš.
A rpečo si ta vytipli ? si nepovedala je na tebe niečo iné nejaký nedostatok ,alebo si len tichšia povaha?
ahoj angel :) odkial si? nepojdeme von? pomozem ti ;)
No tak taky papier, keby existoval, by sposobil peknu zabavu :-D