Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som na dne =( uz nechcem zit

Príspevok v téme: Som na dne =( uz nechcem zit
fallen angel

prepacte ze vas otravujem s niecim takymto,viem ze je to moj problem ale potrebujem to zo seba dostat a vyrozrpravat sa..Ide o to ze moj zivooz nema zmysel som v strasnej depresii..vsetko sa to zacalo v skole,vdaka mojim spoluziakom som sa stala uzavretym a plachym clovekom,mam strach z ludii. To co som zazila,to co mi sposombili by som neprial nikomu..kazdodenne urazky,osocovanie,ponizovanie..vseci kamosi sa mi otocili hcrbtom,nemala som nikoho..spomienky na to mi zostali hlboko v srdci, necitim sa dobre. Veci nelogicky presuvam z mietsa na miesto , mma take cudne stavy ze kazde slovo vzdy musim zopakovat 10x,prekracujem ciari na chodniku ,ja proste newem..uz sa neviem z nicoho tesit,okrem toho mam problem,ktori ma nesmierne trapi,mozno pre inych by to bola banalita ale pre mna ...skoda hovorit no proste ked sa to stane uz nebudem moct zit..koniec ..a mozno to bude tak lepsie lebo uz nic nema vyznam ..tak dobru noc..diki

Mišaaa

Ahojte. Mám 15 a mám neznesitelných rodičov nechcem už s nimi žiť šla by som byvať do jednej známej už som sa s nou o tom bavila ale nemožem lebo neviem ako sa mám oslobodiť od rodičov,viem že sa to nejak dá len neviem ako:( Počula som už aj o tom že da sa isť na policiu a podpísať nejaky papier aby som bola zodpovedna sama za seba len neviem či to je naozaj realne kto vie tak nech sa ozve prosím..budem velmi povdačná..moj e-mail aluss.ka@azet.sk ...Miša.

karlicka

slzicka :

čo keby si začala chudnúť ? hm ? uvidíš potom,či sa to zmení.

alebo ešte jedno riešenie - rozíď sa s ním,lebo s ním a jeho mamičkou ty štastná nebudeš nikdy !!! viem,o čom píšem.
ALEBO skús obe varianty.Čo ty na to ?
Máš kam ísť ? Držím palce :-)

bella12

Ty nie si v žiadnom prípade na vine, ak Ťa niekto ponižuje. Všetci sme si úplne rovní, rovnako dôležití, nikto nie je zbytočný - ani Ty. A nikto nemá právo povyšovať sa nad niekoho a ponižovať ho. V Tebe nie je chyba, ale v tom druhom. Nemáš niekoho, ktorému by si sa mohla zdôveriť, čo prežívaš, kto by Ťa podporil a pomohol Ti - priateľka, mama, babka, či niekto ďalší z rodiny, učiteľka, školský psychológ (ak chodíš do školy)? Koľko máš rokov?

Kajuš

Nemám rada ked nikomu nič nespravým..a ajtak som navynné..niekto ma ponižuje..snažím sa byt silná všetko prekonat ale mnohokrát sa ot nedá..NEviem..ale niekedy mam pocit že som tu zybtočná chcem odist stratit sa ..Nikomu nepovedat kde som.. :( neskutočné to bolí...NEmám nikoho len seba :( :( :( :(

Pyrana206

ty máš totiž k veci zlý postoj, správny postoj je FUCK OFF EVERYBODY :D
ak má niekto s tebou nejaký problém, no a čo nech ho má, tvoj život pokračuje ďalej aj bez toho aby si riešila problemy iných ľudí ktorí ťa nezaujímajú ;)
vieš koľko krát som ja spravila také blbosti že som mala chuť prepadnúť sa pod zem od hanby?? za to že sa možno niečím líšim od ostatných? tiež som to riešila, a trapilo ma to, vypusť to z hlavy, vypusť z hlavy všetkých pri ktorých máš tento pocit že si sa "previnila" tým že si v niečom iná, odteraz nech to nieje tak že sa z toho budeš z toho obviňovať, musiš ten postoj zmeniť na: áno som iná, a som tomu rada lebo nikdy by som nechcela byť ako vy

haha

haha čisto pubertálny stav sa u teba prejavuje, to prejde neboj.teraz máš pocit že si najväčší trpiteľ na svete lebo sama sedíš v lavici..nechcem ťa strašiť ale vieš si predstaviť aké problémy prídu neskôr? neporovnateľné s tými tvojimi a keď budeš spomínať, budeš sa na tomto len smiať.

anonymka1234

môžem sa aj ja podeliť s kúskom svojho problému?mám doma zdravých a milujúcich rodičov..ja som zdravá mám v živote všetko čo potrebujem..ale aj tak už nemám chuť žiť..a prečo?škola..ked som nastúpila na strednú bola som so svojou najlepšou kamarátkou..poznali sme sa už strašne dlho..spočiatku bolo všetko fajn ale potom sa stala taká vec..že ona si našla v triede inú kamarátku a ja som zrazu ostala sama ako prst..a zažila som ten hnusný pocit osamelosti že som proste sedela v lavici a pozorovala skupinky okolo seba..a došlo mi že nikde nepatrím..že nemám žiadnych priateľov..a tento fakt ma zlomil natoľko, že mna už nebaví nič..ani žiť..robí mi neuveriteľné problémy ráno vstať a ísť do školy..ked viem že sa mi tam zase budú za chrbtom smiať a budem tam sama sedieť..poprípade plakať na wc-ku..už veľakrát ma napadlo že by bolo proste najjednoduchšie to ukončiť..skočiť kdesi pod vlak ked by som aj tak nikomu nechýbala..jediné čo mi v tom bráni sú moji rodičia..zabilo by ich to keby sa mi niečo stalo..ale ja už nemám proste sily ísť ďalej..

Monika3012

Ahoj nina16
Je velmi vela veci pre ktore uz clowek nechce zit . Ale vzdy sa nieco najde preco sa clowek narodil na tento svet , pozri sa na to s tej lepsej stranky pozri napr ja .. mam 16 rokov mam minimalne 5 diagnoz a cely zivot po nemocniciach ja som si uz tiez vela krat povedala ze nechcem zit ale stale sa nieco nasla preco som ostala zit vela krat ma rodicia podrzali a vela krat aj moji priatelia .. zapamataj si ze .. vzdy sa najde dôvod preco ma clowek ostat zit

Monika3012

Ahoj fallen angel
Vzdy je preco zit , ja som si tiez za cely moj zivot vytrpela svojee mam 16 rokov a mam 5 diagnoz cely zivot chodim po nemocniciach , tiez som si vela krat povedala ze uz nechcem zit nemam preco zit... ale vzdy sa nieco najde preco clowek prisiel na tento svet aby zil, tvojou smrtou by si svojej rodine velmi ublizila stratili by milujucu osobu... dakuj bohu ze si zdrava ze si zivot mozes uzivat na plne obratky , neviem kolko mas rokov ale casom isto pride na to ze budes mat vlastnu rodinku . Škola nieje vsetko nejde o to co si dokazaal alebo co znamenas skole ale ide o to co dokazes v zivote ako sa dokazes premoct .. zapamataj si ... Vzdy sa najde nieaky dôvod preco ma clowek zit