Som na dne =( uz nechcem zit

Príspevok v téme: Som na dne =( uz nechcem zit
fallen angel

prepacte ze vas otravujem s niecim takymto,viem ze je to moj problem ale potrebujem to zo seba dostat a vyrozrpravat sa..Ide o to ze moj zivooz nema zmysel som v strasnej depresii..vsetko sa to zacalo v skole,vdaka mojim spoluziakom som sa stala uzavretym a plachym clovekom,mam strach z ludii. To co som zazila,to co mi sposombili by som neprial nikomu..kazdodenne urazky,osocovanie,ponizovanie..vseci kamosi sa mi otocili hcrbtom,nemala som nikoho..spomienky na to mi zostali hlboko v srdci, necitim sa dobre. Veci nelogicky presuvam z mietsa na miesto , mma take cudne stavy ze kazde slovo vzdy musim zopakovat 10x,prekracujem ciari na chodniku ,ja proste newem..uz sa neviem z nicoho tesit,okrem toho mam problem,ktori ma nesmierne trapi,mozno pre inych by to bola banalita ale pre mna ...skoda hovorit no proste ked sa to stane uz nebudem moct zit..koniec ..a mozno to bude tak lepsie lebo uz nic nema vyznam ..tak dobru noc..diki

kvaka

AHOJTE!! MODLILA SOM SA K BOHU A VIEM ZE ON MI POMOHOL. MOJHO MANZELA NEOBVINILI Z NEPLATENIA VYZIVNEHO!! DKUJEM BOHU ZATO. VYPLATILA SOM MU TO NARAZ ZA 3 MESIACE A ZASTAVILI TO. bella12 -- ja by som to ozaj spravila aj kvoli tomu ze by sme boli odluceny, ale hlavne preto ze by bo osdudili kvoli mne to by som nemohla znest ze by sedel mojou vinou. Keby bol taky ze by bol namna zli alebo co...ALE ON NEUBLIZI ANI MUCHE SME SPOLU UZ PAR ROKOV A ESTE MI NEPOVEDAL ANI SPATNEHO SLOVA takych ludi je malo. ALE SOM SA STOHO VELMY AZ VELMY POUCILA. PA

Bacil5

no no prosim vas samovrazda uz len stoho slova mam strach.kazdy jeden clovek ma svoju cenu ,svoje chiby,svoje tajomstva ale ma aj a vyber!!posielam vam kusok sili aby ste este dlho zili,posielam vam trochu stastia trocu smiechu...Nedopustite sa toho hriechu.

Bacil5

Je mi luto ,ze tolko mladich ludi nema chut zit..S depresiou treba bojovat a ukazat jej ze vas len tak lachko nedostane!A ja mam depresie,ale uz som sa naucila proti nim bojovat,ked ma to chiti a ja nemam chut na nic ani len na zivot.prefackam sa,poplacem a rychlo ako len mozem utekam medzi ludi aj ked nemam naladu.Clovek sa nesmie koli svojim pocitom nicit............ale hlavu vsticit.

pupok33

prosim ta nevzdavaj sa napis alebo mi zavolaj ja som mal tiez problemy a uz som za tym volaj mi a a pokecame zivot sa meni a ty si tu neni sama pokecame a bude to o.k.

bella12

Kvaka, verim, ze moj mail je bezpredmetny a ze nestalo, coho si sa vcera obavala. Nenapisala si dovod svojho konania, no bez ohladu nan treba vediet znasat pripadne nasledky svojich cinov. Ak aj by ste boli od seba na cas odluceni, svet sa nezruti, a ak ho milujes, dokazala by si na neho pockat. Ved laska prekona vsetky prekazky. Z Tvojho prispevku citit, ze si na svojho manzela az prilis citovo naviazana, a naznaceny krajny sposob riesenia pripadneho odlucenia je prehnany - ci uz by si uvazovala o samovrazde z dovodu vycitiek svedomia, ze si mu ublizila, alebo z dovodu strachu zo samoty. Mas male dieta, ktore Ta potrebuje, a ked uz pre nic ine, tak prenho by si mala mat dovod zit.

kvaka

chcem zomriet pre mojeho manzela moju lasku velku on mi very a ja som mu ublizila plati vyzivne a dal to nastarost mne a aj som mu to vyzivne viac krat neposlala jeho byvalej ta ho udala na policiu ked sa tam dostavil dali mu este sancu vyplatit dlh a zastavia tu zalobu vyplatil to len ze ja taka hnusoba,spina som mu to zase 2x nezaplatila a znovu mu prislo predvolanie kvoli vyzivnemu na policiu strasne sa bojim ze ho zavru do vezenia ak ano TAK JA VIACEJ NESTEM ZIT NA TOMTO SVETE. zajta tam ma ist a neviem co bude dalej mame 2r chlapceka. VELMI VELMI HO MILUJEM TO SA NEDA ANI OPISAT JA ZANEHO ZOMRIEM UZ SOM ROZHODNUTA ak mu zajtra poveda ze p[odaju zalobu na neho TAK ZAJTRA JE MOJ POSLEDNY DEN. NECHCEM BEZNEHO ZIT lebo som mu to zapricinila ja.

nina16

ahojte ja tiez nechcem zit.mam zle znamky v skole,neznasam matku a ona mna,moji rodicia sa neznasaju-su rozvedeni a ja sa nemam komu zverit.aj ked obcas su aj dobre dni aj tak musim stale mysliet na to zle.prosim vas dajte mi niaku nadej zit.

janka24

Prestan mysliet na to, čo bude. Si mlada a ešte sa naučiš,že v živote človeka nastane vela zmien. Mala som kamošky na základnej aj dobre-aj ma sklamali aj mi ostali -sklamala ma tiež naj kamoška na strednej, ked si našla priatela -bola iba s nim,ale mala som to štastie a našla som si aj inu kamarátku. Aj ty si nájdeš priatela spoznáš nových ludí. Ja som v tvojom veku tiež vobec neznašala zmeny, ale nakoniec som sa naučila,že človek sa prisposobi všetkému a ani nevieš a može to byt zmena k lepšiemu.
Želám ti vela sil a optimizmu.

Petus

Ahojte ...No tak kde začat mám 14 rokov ale za tých 14 rokov som si toho strašne vela zažila zábavy smutku no hlavne plaču a žialu ja už vážne neviem ako dalej ...Začnem asi tam že moj prvý krok vživote bol že som sa zmenila z namyslenej povíšeneckej baby na uplne normalnu babu na to som vživote najviac hrda že som si dokazala poevdat nie nechcem taka byt a zmenila som sa pomohla mi pri tom moj anjlepšia kamaratka Naty sme spolu kamaošky NAJ kamošky už 4 aj viac rokov ....No v poslednom čase to už nieje take ake to bolo sme k sebe ine inak sa k sebe spravame našla si priatela a je taka ina odrazu neviem nechcem aby sa to skončilo mám ju skutočne rada ...zažili ms espolu hrozne vela užasných časov aj smutných prežili sm espolu strašne vela .... Dokonca sme sa dohodli že strednu školu si dame taku istu lenže ona si na prihlašku dala z ničoho nič jednu inu druhu tu istu ja viem že je to jej rozhodnutie ale prečo mi povedala že ona chce íst so mnou a povedala to s plačom ...že ona chce íst so mnou a dala si inu .. ja jej v tom nebranim je to jej rozhodnutie ale mohla mi to príst povedat pochopila by som to ...Tieto letné prázdniny mi mamina oznámila že sa stahujeme do dediny som dievča z mesta neviem si to predstavit zahodit celích 14 rokov užasných prežitých aj ked so slzamy v očiach ale prežitých tu a odstahovat sa niekam inam ... ona sa stále bojí a naráža na to že si nájdem iných kamošou a že si obe najdeme inu cestu lenže ja viem že to tak nieje lebo ja mam kamošou tu ona je ten kamarát ktorého by som ja nidky nevimenila .... ja neviem čo mam robit mna už nebaví sa takto trápit neviem ako dalej ....:(