Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akrylové nechty

moncici

no ja som mala predtym gelove nechty a vydrzali mi tyzden akrylove mam uz dva mesiace a este mi neodpadol ani jeden myslim si ze gelove nechty su prilezitostne tak na jeden vecer

moncici

ahojte chcela by som zacat robit akrylove nechty a potrebujem poradit kde na to kupit material vsetok co na to potrebujem dakujem

monika+íá

mne sa zda ze čo sa tyka vytvrdzovania v uv lampe tak akryl je ten isty len sa pouziva iny liquid, jeden tvrdne na vzduchu a druhy tvrdne pod uv lampou.mala som aj gelove nechty, ale tie nemali taku vydrz akrylove sa mi vobec nelamu a vyzeraju prirodzene

smejka

Ahojte ja robim akrylove aj gelove.Akrylove su tvrdsie dlchsie vydrzia,ale zase su narocnejsie na udrzbu lebo sa menej lesknu nez gelove.prirodzenym nechtom skodi najviac lepidlo ktorim sa lepia umele typy takze v podstate je jedno ci su nechty gelove alebo akrylove.Ja robim akrilove aj bez typov a tie drzia uplne najlepsie.Mne osobne lepsie drzia akrylove pri gelovych som mala pocit ako keby boli z papiera...gelove by som odporucila babam ktore nie su zvyknute na dlhe nechty a chcu ich len na urcitu prilezitost...akrylove zase babam co chcu mat vzdy perfektne upravene ruky...ale treba vyskusat aj take aj take lebo kazda sme ina a kazdej z nas lepsie drzia ine...

dsf

čauko baby potrebovala by som radu.robím akrylki sebe ,rodine a známym.vädšinou mi akryl na nechtoch zažltne prečo?mam nekvalitný akryl alebo robým niečo zle?

bikegirl

ahojte, nosila som akrylove nechty a bola som s nimi velmi nespokojna, vypadali neprirodzene a dost sa lamali,nasla som spickovu dizajnerku a vyskusala som gelove, neviem si ich vynachvalit vzdy mi vydrzia do dolievky vsetky a ani jeden sa nezlomi, napisem pre istotu cilo ak chcete konecne krasne a kvalitne nechty za 530 skk odporucam darinku z bb 0915 832 151

spokojna

Ahojte, no ja som mala gelove a tie mi strasne znicili nechty, bola som u 3 nechtarok a vyhodila som vela penazi, u prvej mi odpadli po tyzdni,druha mi ich zrobila strasne hrube a neprirodzene a tretia sa to snazila dat dokopy ale pokaslala to este viac..potom som presla na akryl a od vtedy nemam problem, robi mi ich jedna kamoska v Poprade,cenovo by som povedala ze ide az pod cenu, oproti tym gelovym je to polovica(ak chcete dam vam cislo :) a vyzeraju uplne ako moje..ja si ju neviem vynachvalit, ale kazdemu vyhovuju inee..ja len tolko z mojej skusenosti :)