Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akrylové nechty

kywy

ahoj, dala som si dole akrylove nechty,a mam ich teraz bolave a uplne tenke,znicene ako papier. Aka je teraz najlepsia starostlivost?Mam ich nechat tak,alebo nalakovat?Co je pre ne najlepsie aby sa zregenerovali?dakujem:)

mimaaaaaaaaaa

nie som sice odbornik, ale gelove nechty si robim uz vyse roka sama. najprv som chodila asi 2 roky k odbornickam a potom som si kupila sadu a pohoda, rozmyslam, ze si urobim aj kurz a budem sa tomu venovat, skusala som robit uz aj kamoske. a rozdiel medzi gelovymi a akrylovymi je asi taky, ze gelove sa vytvrdzuju v UV lampe a akryl schne na vzduchu. a samozrejme aj v technike. akryl som nikdy nevidela ako sa robi, ale kamoska ich ma. gel sa mi zda setrnejsi k nechtom. potom su este aj nejake zivicove, keramicke a neviem ake este.

marcica

Ahojte! Ja mám gélové nechty a som veľmi spokojná. Síce nemám ešte len 3 mesiace. A vôbec nie sú hrubé a dobre sa držia. Že vraj aj sú lepšie, ako akrylové.

lubatko

ahojte, chcela by som sa spýtať či nemáte nejakú dobrú nechtárku na akrylové nechty v BA..teraz som si dala prvý krát akrylové celkom je to oka ale predstavovala by som si to kvalitnejšie
dakujem

ada234

Ahojte, ja som mala aj akryl aj gel a lamalo sa to aj tak...nie nejak moc, ale pri obliekani, umyvani a upratovani sem tam nejaka nehoda bola...je to preto, ze mam aj svoje nechty velmo slabe, takze asi vela zalezi aj na tom...je to skratka u kazdeho individualna zalezitost..

joujou

ahojte,par dievcat sa tu uz pytalo,aky je rozdiel medzi akrylovymi a gelovymi nechtami,aj ja by som to rada vedela,tak prosim o info aj ja.

dievcina

prosim surne potrebujem niekoho z pk alebo okolia kto robi akrylove nechty. ked taq ma kontaktujte silvinkauk@post.sk