Mám akrylové nechty už 1 rok a som spokojná. Gelové mi nevyhovovali-hlavne mi vadilo to obrusovanie nechta a ktátka trvacnosť.
Akrylové nechty
ale viem ze neni problem v nej pretoze mame aj kamaratkam ich robi tiez a oni s tym problem nemaju
gelove mi robilo viac bab , ziadne mi nedrzali ta čo mi robi teraz akrylove mi ich robila tiež sice drzali ovela lepsie ani sa nelamali ale stale sa mi jak keby odlupovali nie uplne len okraje
ahojte,chcela by som sa spytat ci naodou neviete, ako je to mozne ze po 3 tyzdnoch na mi celkom zlupovali akrylove nechty,a zozltli.este sa mi to nestalo ani raz,hoci uz roky mam akrylove alebo gelove nechty.preco sa to mohlo stat,mam dajaju alergiu alebo nevhodne som mala urobene nechty??
chcela by som vediet co su to tie akrilove nechty aky je rozdiel medzi nimy a gelovimy? pls napiste ...
ahoj edita, dakujem pekne ale ja mam akrylove nechty teraz tak nechcem meniť. netvrdim že mam pravdu ale taka je moja skusenosť, sak kazdy ma nejake.kazdemu vyhovuje niečo ine preto je tolko možnosti :D ale fakt dakujem
ahoj mirka je super že ti to tak krasne drži, ale ja nehovorim že gelove su zle, len proste kazde telo prijme niečo ine, ta baba mi robila aj gelove a nemyslim že ich robila zle pretože vela zakazničkam držia tiez krasne, ale mne nie zalezi aj od toho kto ma ake lozka niekto ma masnejsie a podobne. možno niekto nemusi prave akrylove. zalezi vela od tela v tomto je vsetko individualne a musim suhlasiť že aj od manikerky. pretože dnes si baby myslia že urobia kurz a su majsterkami sveta.