Mám akrylové nechty už 1 rok a som spokojná. Gelové mi nevyhovovali-hlavne mi vadilo to obrusovanie nechta a ktátka trvacnosť.
Akrylové nechty
ahojte, ja mam akryove už asi rok a som velmi spokojná.Gelove mi nevyhovovali,nalepeny koniec nechta sa mi po tyždni odchyloval ale suhlasim s tym že to nebolo kvalitne spravene,a zničilo mi to moje nechty(stále opravovanie a lepenie).Akrylove su SUPER nechtik sa pekne iba vymodeluje,akryl stvrdne sam,nič sa nelepi takže nechtiky mam stale všetky či dlhe alebo kratke, a vyzeraju velmi PRIRODZENE a pekne aj nenalakovane.Musim ale dodat že mam velmi preciznu nechtovu dizajnerku.Tak ak sa vam akrylove pacia vyskusajte ja ODPORUCAM!
Monita, ja chodím na gélové nechty k super dizajnérke, a ani jednej jej zákazníčke sa nestalo, aby sa jej polámali gélové nechty. Dnes už robí gélové nechty kadekto a je tvoja smola, že si sa nedostala k babe, čo to vie robiť. Ja som raz bola pri inej a nechty mi zliezli do týždňa. (Myslíš že to bola alergia?)Bola to nekvalitná robota. A ja chodím na dopĺňanie raz za 5 týždňov, ak treba, tak mi nechty vydržia aj viac.
Teraz si natrafila na babu, čo to robí kvalitne a tak ti nechty držia. Či už sú nechty akrilové, alebo gélové musí ich robiť odborník a vtedy držia.
Mimochodom mne sa ani raz nestalo, že by sa mi zlomil necht. Akurát sa s nimi troška horšie píše na počítači :)
ani mne nechceli drzať gelove. a určite to nie je tym že by to bolo nekvalitne opracovane pripadne s nekvalitnym materialom. navstivila som asi 6 nechtovych dizajnerok a ani raz mi gel nevydrzal, stale sa mi robili bublinky okolo lozka. potom mi jedna navrhla akryl a odvtedy mam stale krasne a upravene nechty už 5 rokov. raz za rok si dam asi dva tyzdne až mesiac pauzu a vtedy sa citim ako bez ruky ale moje nechty nie su zničene ani precitlivele. akrylove nechty mi vvydrzia stale vsetky až do doplnania na ktore chodim každe tri až styri tyzdne, a naozaj len vynimočne sa mi stane že sa mi nejaky zlomi pri tvrdom naraze alebo tak, ale určite nie že by mi len tak sa odlepil to sa mi nestalo pri akryle ani raz. a to čo hovorite ze su neforemne hrube tiez neni pravda su dlhe krasne a maju super tvar. ja si nechty nelakujem , mam nechty ozdobene farebnym akrylom a akryl mam priesvitny su krasne leskle. zalezi od kvality dnes su už siroke možnosti
baby a neviete mi poradit co mam robit ked chcem mat pekne nechty,ale moje telo neprijima gelove nechty a ani lak na nechty?vsetko na druhy den je hned dole :-( akrylove som neskusala este...a PS: necht je citlivy po vsetkom ked je narusena jeho struktura,nie len po akryle,ale aj po lepidle na umele nechty
ahojte ja mam tiež akrylove a som velmi spokojna.Gelove mi nepomohli, dala som si ich preto, lebo svoje som nikdy nemohla mat dlhe,lamali sa, štiepali, strasne som sa hanbila.Neustale odpadaval, na dorabku som nikdy neprisla so všetkymi nechtami,už ma to nebavilo teraz mam akrylove a ani jedem mi neodpadol odkedy ich mam, nechty mam stale upravene a že by som ich mala citlive tak to nie.Ale určite zaleži od dizajnerky a kvality akrylu. Pekny den
ja ma akrylove a som velmi spokojna, vobec nie su hrube a neforemne. su krasne. rozdiel mezi gelom a akrylom neviem aky je v zlozeni ale viem v sposobe aplikacie. gel je akoby husty lak, ktory sa nanasa na vlastne nechty a tvrdne pod takou lampou pri teple. akryl je prasok + tekutina tvrdne na vzduchu. ja som som si zvolila akryl lebo sa mi zda pevnejsi. ale vsetko zalezi na tom aka sikovna je kocka co vam nechty robi. aj s gelom aj s akrylom sa daju robit zazraky.
no ja som si robila po prvy krat akrylove, asi 2 krat po sebe a musim povedat, ze necht na malicku ma tak boli, ze sa ho neviem ani chytit. Inak su v pohode, len ked si ich date dole, tak tie vase vas budu boliet a budu uple makke a citlive. Aspon u mna to tak teraz je. Idem si kupit gelovu sadu, na toto sa mozem vydrbat