je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

PENTIUM a aky hydratacny krem pouzivas?od samponu had sa ti vysusi tvar?aku mas pokozku lebo ja ju mam fest masnu tak neviem to mi treba pouzivat hydratacny krem????juj diki za rady a ten olej ako kolko to stoji a kde ho kupim?

pentium

No takze ja mam sampon head and sholders mentol 2in1,je to fest mentolovy sampon.Pouzivam ho teraz uz len rano,a pouzivam ho takto,:oplachnem si tvar studenou vodou(nie ladovou),nanesiem trochu toho samponu na plet,jemne ho rozotieram po povrchu a masirujem asi cca 2-3 minuty(ale je mozne aj viac),potom oplachnem vodou,studenou...
niekedy si zvykavam asi raz za tyzden naniest tea tree olej vo velmi tenkej vrstve....necham trochu zaschnut a potom nanesiem hydratacny krem...a ked nenanasam tea tree olej,tak si jednoducho po zmyti has nanesiem hydratacny krem a frcim do skoly....:D

pentium

na tie velke podlozne vyrazky existuje zazrak ktory sa vola tea tree oil(olej),ja mam od dr.mullera.treba skusit je to uplne skvele....

cedric

ale pred tym samponom si nemam umyt tvar s midlom?napis taky presnejsi postup PENTIUM.mas to dlho na tvary ci len nanesies a hned zmyjes a viac uz nic nedavas na tvar????napr ja som prisiel teraz zo skoly a umyl si tvar so sanom midlom a natrel skinoren a stipe to trocha.ale neviem ci to vobec pomaha tak napis detail postup. dikes :)

hajaja

lolilo..prave take nieco mam aj ja ..na cele tiez ale ja somk to maval dost casto ale teraz ked uz dodrizavam nejake tie zasady tak len obcas...ale teraz akurat ma jeden taky trapi a chce to len jedno..cas
pomoct tomu mozes akurat mozno pytiolom co kupis lacno v lekarni...inak cez den pekne zamaskujem dvoma korektorki make upom a pudrom"D a tvarim sa nenapadne..ale za take dva tri dni sa to zmensi a za asi pat maximalne sest zmizne a zostane len taky bledy fliacik...

lolilo

ale počuj pentium...alpa pomaha na take male vyrážky ale čo stým ked sa mi na čele vyhodí taký podkožný..nedá sa to ani vytlačiť a vyzerá to ako hrča :( ...porad ..a je to červené..

pentium

no ten head and showders mne pomaha viac nez skinoren a pod,lieky.Je to normalny sampon na vlasy proti lupinam...
Pouzivam ho rano a vecer a mam super plet...
A este pred tym som zvykaval natret alpu na zacinajucu vyrazku,a alpa mi ju hned vysusila za dva tri dni vyrazka je prec,pomocou alpy,.
Ale alpu nepouzivat na celu tvar,len na vyrazky,popripade kozmetickym tamponom jemne rozotriet po tvari...

cedric

ahjte hlavne pentium.cem sa ta spytat totizto ja mam akne v moc zlom stave a chodim ku koznej ktora mi dava rozne pripravky a mam aj sano midlo.tie pripravky mi to len zhorsuju.trapim sa s akne uz cca5rokov.cez leto som to mal uz ovela lepsie no teraz sa to zase vratilo.tak chcem sa ta spytat na ten head and showders.je to sampon na vlasy?to si stym umyvas rano a vecer tvar?ja uz fakt chcem mat akne z krku a neviem ci nezacat brat roakutan no sa bojim o vlasy lebo od toho vraj zacnu vypadavat a plesinu ja nemusim.tak mi pls poradte.mam akne mam cervene flaky a chcem to mat prec a tesit sa zo zivota uz konecne.odpovedzet ako to je stym head and showders dakujem