Sny o partnerovej nevere

Príspevok v téme: Sny o partnerovej nevere
petkaaa

ahojte..ked sa mi sníva s priatelom stale su to sny aj o inej žene..nikdy sa mi nesnívalo žeby som ho prichytila snou v postely..ale ako flirtuje s inou aj predomnou..alebo že sa dozviem ze sme sa rozišli...čo to znamená prosím vas,vyzna sa niekto v snoch?začínam mať obavy..sme spolu 5,5roka..dakujem

maja208

ahojte chcem sa spýtať na vykladanie sna, s manželom sme spolu už 4 roky a asi pol roka po sobáši sa mi začalo snívať, že som ho prichytila v posteli so švagrinou a on mi len povedal či som si myslela že len so mnou bude spávať a že jeho synovec je jeho synom. On totiž so švagrinou dosť dobre vychádza, žmurkaju sem tam na seba, ona mu sem tam položí ruku na stehno ked už ma vypité, ked sa stretneme tak ho vybozkuje na líce, rehoce sa ked rozpráva vtipy, a jeho bratovi to nevadí, robí to ked ma jeho brat dosť vypité...proste zda sa mi to až nenormálne že až tak dobre vychádzaju. Dosť často tam bol u nej keď bola doma sama lebo tam pracoval okolo ich domu. Tieto sny o manželovej nevere so švagrinou sa mi opakujú asi vždy po pol roku, akurát tohto roku sa mi snívalo že som ho prichytila s druhou švagrinou, a potom znovu s cudzou ženou. Sú to nejaké varovné signály že mi je neverný alebo som veľmi žiarlivá.... ďakujem

saskia28

Ahojte aj sa chcem opytat ci by niekto nevedel poradit moj partner sa isty cas stretaval s inou zenou ukoncil to momentalne sme spolu a mne sa snivaju sny ze je snou a ze medzi nami je koniec ale nevravi mi to on ale moj kolega ktory stym nema nic spolocne a ktomu vsetkemu je vtom sne mrtvy a este navyse od isteho casu sa mi stale zjavuje cislo 23 a neviem co to znamena vedsinou ked sa pozriem na hodiny vnoci rano cezden skoro stale

00jahodecka0

ahojte mam taky problem s priatelom sme vyse roka a stale sa mi sniva o jeho nevere...nie ze nevere ale ze stale je s inou zenskou a ked sa zobudim sa strasne bojim...ked mu to poviem on iba pokruti hlavou a zasmeje sa...vazne sa bojim ze mi da koniec alebo nebodaj ja jemu...tu zensku poznam osobne a verte mi je to mrcha ktora dokaze rozbit vztah komukolvek jej to je jedno hlavna vec ze si snim uzije a potom chudaka posle k vode...ja uz nevladzem stymi snami verte mi kazdy den je to staleeeee staleee len onich dvoch... :( neviem co mam robit =(

janekMY33

To je obicajna chorobna ziarlivost takze jedine ak sa s nim rozejdes a najdes si chalana o ktoreho baby nestoja a nevsimaju si ho budes stasna ver mi inac to bude s tvojim uzasnim a prekrasnim partnerom iba horsie a horsie

ZuZulla

Niekde si to vyhladaj v nejakom snary alebo lepsie by bolo njajst niekoho kto sa v snoch vyznaa ja som mala priatela pol roka a cely cas co sme spolu chodili sa mi snivalo ze sme niekde spolu boli hocikde a on odrazu zmyzol a uplne zufala som ho hladala a nemohla som ho najst ... vzdy aj som mu o tych snoch hovorila a on mi na to vzdy povedal ze mi nikam neujde a smial sa ... ale teraz uz viem co to malo byt ... zomrel :(( .... posledny sen co som mala ked bol este zivy bol taky ze sme sli spolu do nakeho podzemia ale bolo to jak hradna pivnica alebo nieco take a bolo tam aj vela ludi ako naka vystava alebo co ... zrazu sa stratil vsade som ho hladala a vysla som nakoniec von sadla som si na lavicku a v rukach som mala len obraz z jeho fotkou ...takze sny nieco znamenaju a hlavne ked sa ti snivaju dlhodobo o tom istom ..

peter pan

ja by som sa takymito snami nic nehladal, skor to uskodi ako pomoze.

pokial sa ti nieco opakovane sniva, znamena to ze mas z toho strach. a v tom pripade by som nehladal problem v partnerovi ale v sebe.
mne sa tiez zo zaciatku snivalo ze priatelka predomnou s niekym uteka a ze ju musim nahanat.
ale ako som casom zistil bol problem v tom ze som jej dostatocne nedoveroval. tak som sa naucil jej verit a sny zmizli.

uplne jednoducho sa ti moze stat ze budes brat svoje sny prilis vazne, budes priatela podozrievat, kontrolovat, spravat sa inak (aj ked ty si to mozno neuvedomis, on hej) a nakoniec sa s tebou naozaj rozide.
ale budes si za to moct sama ze moc veris snom.

sny su len sny, vychadzaju z minulosti a z pritomnosti ale nikdy nie z buducnosti, ziadne sci-fi.

bublinka123

Mne sa takto snívalo pravidelne. Budila som sa s plačom a priatel ma len vysmial, že blbosť... Samozrejme ma po troch rokoch odkopol a potom som sa dozvedela, že ma celý ten čas podvádzal. Neviem, asi ženský 6-ty zmysel. Ale nechcem ti dávať chrobáka do hlavy. Mne sa moje sny splnili.

_Domin_

Ahojte baby asi som jediny chalan ktory na toto reaguje ale aj ked som mal priatelku iba rok tak to co citam ze 7 a 5 rokov je dost dlho ale asi nezalezi na dobe, ked mate dotycneho najradsej na svete asi nie je co riesit. K teme, priatelke sa tiez snivali take blbiny ja som urcite nazoru bud jedna alebo ziadna. Jednoducho sny typu podviedol som ju, prichitila ma s inou, volal som jej ze sa s nou rozchadzam alebo ze som jej to oznamil cez sms. Nakoniec to tak dopadlo ze ma kvazi podviedla s kamosom s ktorym bude mat zachvilu svatbu a caka s nim dieta. Len tolko k tym snom , mne osobne sa nic take pocas tej doby nesnivalo ale jej dost dlhu dobu cca 3-4 mesiace. Detaily uz je asi zbytocne rozoberat.......

uhorkasalatova

podla mna musi byt najskor podnet na taketo sny, az tak prichadzaju, sama pises dva mesiace je cudny a asi dva mesiace mas take sny..treba len verit ze tie sny nam signalizuju ze je nejaky problem ale nie ze sa presne stane to co sa nam sniva to by ma potom iny dinosaurus prisiel zozrat.. :)) treba hladat ine suvislosti celeho sna ktory sa nam snazi nieco povedat a nie prikladat vyznam na jeho dej..