Sny o partnerovej nevere

Príspevok v téme: Sny o partnerovej nevere
petkaaa

ahojte..ked sa mi sníva s priatelom stale su to sny aj o inej žene..nikdy sa mi nesnívalo žeby som ho prichytila snou v postely..ale ako flirtuje s inou aj predomnou..alebo že sa dozviem ze sme sa rozišli...čo to znamená prosím vas,vyzna sa niekto v snoch?začínam mať obavy..sme spolu 5,5roka..dakujem

neillinka

ahoj petka,tak vztah este nemam,aspon to nie je este take vazne.Mam pri sebe jedneho človeka,s ktrorym mi je velmi dobre.Ale mam dost toho strach.Prave preto co sa mi stalo naposledy.Ale on o vsetkom vie a je velmi tolerantny a neprekaza mu,ze ideme na to trosku pomalsie.A ci ho neporovnavam?Kazdu chvilu.Ale aj pri tom porovnavani si stale viac uvedomuje,ze mu moj byvaly nesiaha ani po clenky.A neviem pochopit ako dlho som s nim mohla vydrzat.Ale asi to tak malo byt a tym jedinym sa ukludnujem.Tak pekny dnik

petkaaa

neilinka- dakujem..to je zaujimave zas u mna,ze mne co sa snivali tie sny,tak zakazdym som sa prebudila ze som hned vedela ze to je len sen..nikdy to nebol až taký živý..dokonca sa mi stalo že som sa chcela prebudiť a aj som sa hned vzápäti zobudila ze proste dosť už bolo tych blbostí,nechcem aby sa mi snívali a som sa hned zobudila...hmm..zvlaštny pocit..je to celé zvlaštne..dakujem vam baby za vase príspevky..neilinka-a už si si našla niekoho iného??je to lepšie???neporovnavaš ho s byvalym???lebo ja by som to na 100%robila..

neillinka

Ja viem,ze sa tie pribehy mozno zdaju byt neskutocne.Aj ja by som tomu neverila,keby som to sama nezazila.Ale po tejto skusenosti viem,ze mam davat viac na svoju intuiciu.Vtedy som si niektore veci nevedela presne vysvetlit,ale dnes uz s odstupom casu mi vela veci do seba zapada a viem,ze tie signaly o tom ze sa nieco deje boli uz dlho,ale ja som si ich v tej chvili neuvedomovala.Tak petkaaa drzim ti palce,aby si sa dokazala pohnut dalej a nejako to vyriesit a daj potom vediet ako to vsetko dopadlo.Pekny vecer

petkaaa

dakujem vam baby za vaše príspevky..a verím aj ja snom,že niečo proste znamenajú,že mi niečo chcú povedať..priznám sa ,veľmi nad nimi rozmyšlam a bojím sa..veľmi milujem svojho partnera a nedokažem si predstaviť život bez neho..:-(..bojím sa tych snov..a nevery velmi velmi...ach..neviem čo robiť...a mate pravdu aj s tymi vešticami,nie všetky mau ten dar,ale verím tomu že niektoré áno..a laelian-nie,nebola to matka alebo niekto blízky..to určite komu držal tú ruku..a chcem opisať jeden sen ktorý sa mi teraz sníval-boli sme v obchode asi v tescu ale kde,proste tam bol tovar,regaly s potravinami..atd..a ja som išla pre niečo..vratila som sa a on sa tam rozpraval s neakou ženou-mala červené kučerave vlasy a modré oči..inač také dievča takéhoto typu nepoznám a ani on..iba tak som sa ho pytala či nepozna jednu a bla bla..cervene vlasy atd..povedal ze nie...pokračujem v sne..a ja som sa vratila a on sa tam s nou rozpraval,usmievali sa ..nepamätam si,či iba tak klebetili,ci sa nahodou stretli..neviem..a dalej si už nepamätam..ale viem,že sa smial a ona sa usmievala...a raz čo sa mi snívalo ešte dávno že mi povedal že je koniec a ešte sa pri tom smial...soms toho už zufala...stale premyslam a premyslam..nedavno sa kamaratka rozisla so svojim priatelom po 4,5 rocnom vztahu lebo zistila v jeho tel.sms od inej..proste 1 rok ju podvadzal..citam vela clankov o tom,pribehov..a už mi s toho asi šibe !ja neviem..

neskusena

chcem sa aj ja pridat ak uz je tu ta debata,moj pribeh je o niecom inom ale chcem naznacit ze nieco medzi nebom a zemou existuje nech to berieme ako chceme ale je to tak moj pribeh nieje o laske o ktorej hovorite vy,alechcem vam ho povedat.teraz mam velmi tazke obdobie ktore sa nie a nie pohnut k lepsiemu problemi v praci v partnerstve atd.niet ma kto podrzat a ked som si myslela ze rodina je nato abu pomahala tak aj ta ide proti mne a nahrava inym ja som stoho uz sufala a minule po nemilej hadke s mamou som sa zatvorila do izby a plakala odusu prislo mi vsetkeho luto,ale zrazu som spozornela na blikanie mojho svetla v izbe no pomyslela som si ze zase odchadza ziarovka ale to nebolo normalne blikanie ale take zvlastne trochu som sa ukludnila a sla sa osprchovat vojdem do kupelne a tam to iste no nebolo mi vsetko jedno ale ci verite alebo nie hned ma napadlo ze ma niekto z hora prisiel ukludnit a povedat ze niesom sama ze niekto nadomnou bdie,ja som sa naozaj ukludnila a hoci sa nadprirodzenych veci velmi bojim vtedy to namna posobilo akoby ukludnujuco a ja som sa nicoho nebala.mozno si myslite ze som blazom ze si namyslam,aj ja nad tym uvazujem ci si to nenahovaram preto ze chcem aby ma mal niekto rad.preto sa aj pytam myslite si ze je to normalne?zazil to uz niekto?

neillinka

Ahoj,no mne sa stalo nieco velmi podobne. S priatelom som bola 7 rokov,mali sme uz naplanovanu svadbu a chystali sme sa kupovat byt.Nieco sa s nim zacalo diat,spraval sa odrazu uplne inak ako inokedy a ked som sa ho na to pytala,tak ma stale upokojoval tym,ze ma toho vela-robota,rodina,svadba a vsetko ostatne,ze si to potrebuje vyriesit sam so sebou.Tak som mu davala priestoru kolko potreboval,ale ono sa to vobec nezlepsovalo.Stale to bolo horsie a horsie.Ani ma nenanapadlo,ze by ma podvadzal.Jednoducho som ho nikdy nepokladala za tip chlapa,ktory by bol toho schopny.Alebo lepsie povedane,ze som mu verila na milion percent.Az sa mi jednej noci snival sen o tom,ze som v jeho telefone nasla sms-ku od milenky.A on sa mi v tomto sne priznal,ze ma nejaku inu a este aj kde priblizne byva.Mam z toho sna len take utrzkovite spomienky,ale viem ze som sa zobudila s placom a citila som,ze ten sen nieco znamena.Na druhy den som mu to povedala a on ma s usmevom ukludnoval,ze to bol len sen a ze je to len hlupost.Tak ma na chvilu ako tak ukludnil,ale ked som opytala od neho jeho telefon,tak mi ho odmietol dat.Bol to pre mna akoby signal na to,ze sa nieco deje.Ale som nemala dokaz a nevedela som,co mam robit.Tak som isla nestastna prec.Snazila som sa na to nemysliet a neriesit to.Povedala som si,ze ked to je pravda,tak sa to raz aj tak odhali.A o niekolko dni na to som ho chcela prekvapit a priniest mu domov obed.Nevolala som mu,ze som na ceste,ani neviem preco a ked som dorazila k nemu,tak bol akysi nervozny.A o chvilu niekto zvonil a bola tam nejaka zenska.Tak uz musle ist s pravdou von.Mala som pocit,ze sa mi zruti cely svet.Ale najlepsie na tom je,ze byva skutocne tam,ako sa mi to zdalo vo sne.Potom sa este snazil si ma ziskat spat,ze urobil chybu a ze ma miluje a ine somariny,ale ja som uz bola presvedcena,ze vsetko je to tak ako to ma byt.Pretoze to bol osud,ze som na to prisla a keby to bol skutocne moj osudovy chlap,tak na to ani nikdy nepridem a mohol by sa s nou rozist ani neviem kedy.Mam z toho este aj teraz zimomriavky ked na to spominam.Jednoducho neviem,ci to mam nazvat osudom alebo intuiciou,ale je to urcite nieco,co je niekde trosku vyssie ako my a riadi nase zivoty.Tak ja si myslim,ze by si nemala brat ten sen na lahku vahu a mala by si priatela viac sledovat.Mozno ti dava nejake signaly,ale ty si si ich zatial nevsimla.Tak ti drzim palceky a prajem strasne vela sily.Lebo ak to je pravda,tak sily budes potrebovat strasne vela.Viem ako to velmi boli,ked sa nieco take stane.papa