ahojte..ked sa mi sníva s priatelom stale su to sny aj o inej žene..nikdy sa mi nesnívalo žeby som ho prichytila snou v postely..ale ako flirtuje s inou aj predomnou..alebo že sa dozviem ze sme sa rozišli...čo to znamená prosím vas,vyzna sa niekto v snoch?začínam mať obavy..sme spolu 5,5roka..dakujem
Sny o partnerovej nevere
Ked opisujes ten sen, co si mala o tom ze si sadol na opacny koniec stola atd...hmm..aj ja by som o tom neustale rozmyslala. Je to dost symbolicke. Este by ma zaujimalo, co ked si sa na neho pozerala ako drzi za ruku tu druhu zenu, mala si pocit, ze oni dvaja patria k sebe a on sa o nu stara?...nemoze to byt napriklad jeho mama?...ach rada by som ti poradila alebo ta upokojila, ale v tychto veciach treba byt velmi opatrny. Myslim tym vo vysloveni zaveru co sen naznacuje. Ja na sny niesom odbornik, ale vzhladom na skusenosti im prikladam vo svojom zivote velky vyznam.
Aj ja som sa snazila kvoli hladaniu odpovedi vyhladat mnozstvo takzvanych vestic..ale je tu riziko, ze to budu aj napriek odporucaniam naozaj len takzvane vestice. Urcite existuju ludia a osoby co maju doslova dar z hora a vidia iste suvislosti a nitky nasej minulosti ktore nas vedu do buducnosti.jednoducho kazdy si nesieme akokeby na seba prichytene vlakienka a senzibil je schopny vycitit kam vlastne vedu..ale je to velmi klamlive. neda sa povedat, ze nemozes zmenit nieco, co je vopred dane. mas slobodnu volu. Ten sen, ti urcite nieco naznacuje..ma ta varovat , alebo pripravit na nieco..mozno prave vdaka tomu to dokazes odvratit..nieco, co ta moze v buducnosti ohrozit. Mozno to neznamena, ze tvoj partner by ta podvadzal s nejakou inou..ked si vravela, ze sa dival smutne. mozno raz budes musiet prekonat samu seba a pomoct nejakej zene z jeho okolia, ktoru nemas rada. Ale je to trufale z mojej strany snazit sa ti poradit. No v dovere k vesticiam bud velmi opatrna...
Mas pravdu, ze dnes je ina doba..ze vsetci sa schadzaju a rozchadzaju..je to asi tym, ze beru city a zivot lahkovazne. Ale poznam vela ludi, co su spolu velmi dlho a stastny..Vies, v minulosti, tiez urcite vela muzov aj zien podvadzalo, len tie zeny to museli v tichosti pretpiet..nebolo vo zvyku sa rozviest..bola to ina moralka..zijeme vo velmi zlozitej dobe..akosi zrychlenejsej nez tomu bolo kedysi davno...
laelian-ešte sa mi snívalo ako sme sedeli pri stole ..bolo nas tam viac..priatel sedel pri mne,a zrazu bol na druhom konci stola a mal vo svojich dlaniach ruku inej ženy..iba jej ju hladkal ..a ja som sa pozrela na nich a on sa tak smutne na mna pozrel..akokeby,sa jej niečo prihodilo..to sa mi snivalo predvcerom...a predtym asi rok dozadu tie sny s flirtovaním atd..mame otvoreny vztaj rozpravame sa o vsetkom o našich trapeniach aj o pocitoch stastia,toto leto si planujeme kupiť byt..a povedala som mu o tych snoch a povedal mi ze su to blbosti..ze ja na to myslím a potom sa to odohrava takto vo sne..inač velmi sa bojím nevery..každy okolo mna sa rozchadza a podvadza...neviem,možno preto mavam aj ja také sny..:-(.v dnešnej dobe je to už uplne inak ako niekedy že sa brali 17-18roč.a boli spolu do konca života..dnes už každy kazdeho podvadza..je mi s toho smutno že je to tak..rozmyslala som uz aj nad neakou vešticou ale niaku nepoznam tu na vychode..dakujem za reakcie
Ahoj, poviem vam co sa stalo mne. Bolo to pred rokom..chodila som pol roka so svojim priatelom a zdalo sa ze vsetko je v poriadku. Potom som jednu noc, ked som sla od neho domov a bolo mi s nim dobre v ten den mala sen. Videla som v nom ine dievca a jednoducho som citila ze on je uz jej..ze si ho k sebe priputava..tazko to vysvetlit. Na nakoniec to aj bola pravda..do mesiaca sme sa prakticky rozisli a ja som bola dalsieho pol roka na dne lebo som ho milovala a nedokazala som sa ho v svojom srdci vzdat...bolo to tazke. Uz viac krat sa mi takto potvrdilo co sa mi snivalo, vo vela veciach..len napriklad aj o dedkovej chorobe..neni to nic prijemne, ale vlastne je to uplne prirodzene, ze clovek vyciti udalsti, ktore sa blizia.neni to nic vynimocne a po starocia su v roznych pribehoch zachovane zmienky o tom, ze napriklad matky vycitili ze ich synovia zomreli vo vojne.. niekedy sme schopny dokonca aj vycitit myslienky a emocie blizkych na dialku a neni to len empatia. ale teraz k tebe petkaaa. Nemyslim si ze to musi byt jednoznacne aj pravda, ked mas sny tohoto typu. Ide o to ci sa ty sama necitis v poslednom case vo svojom vztahu neisto a tvoj strach o partnera sa moze odrazat v tvojich snoch. Pokial mate s priatelom naozaj silny a otvoreny vztah, skus mu o svojich snoch a obavach porozpravat. Kludne mu povedz ze tomu nerozumies preco, ale ze ta to trapi. Mozno sa ti ulavi a podobne dny ta viac nebudu trapit. Pri snoch, ktore su akoby "ine" ktore su ti sprostredkovane od tvojich duchovnych pomocnikov nad tebou, ktory ta vedu aj ked si to neuvedomujes a casto sa ti cez sny snazia nieco naznacit, je zvycajne po takom sne ked sa rano zobudis v tvojom vnutri akysi zvlastny pocit. Uplne iny ako po beznom zlom ci dobrom sne. A celkovo aj krasne sny ktore nas zavedu do inych svetom su sprostredkovaje prave tymi istymi ktory su nasimi najblizsimi pomocnikmi a sprostredkovatelmi nad nami.
aj mne sa to casto sniva a je to fakt neprijemne, lebo sa rano budim a peknu chvilu mi niekedy trva zistit co je realita, hadam to ale nic zle nebude