Kedy ste začali prvý raz so sexom ?

Príspevok v téme: Kedy ste začali prvý raz so sexom ?
bubina

Dcérina kamoška má 14 a že už spala s viacerými chalanmi, to sa mi zdôverila dcéra. Ide o normálne dievča zo slušnej rodiny, zlatá, nechápem, nechcem si ani predstaviť, čo môže mať za sebou moja dcéra /15r./, samozrejme tvrdí, že nič :-). Som z toho zhrozená alebo som už stará ??? Kedy ste prvý raz sexovali?

sixteen

ja mam 16(o par tyzdnov 17) a sex som mala priblizne pred pol rokom.pre mna to bolo skor utrpenie ako si to vsetci vysnivaju. ani druhy a treti sex pre mna nebol super. orgazmus som tiez este nemala,a ozaj. vyspala som sa s tym chalanom po 5mesacnom vztahu, ale poznali sme sa uz vyse 2 rokov, takze som si myslela, ze je to z lasky...ale laska v 15-16 rokoch nikdy nie je laska...

halo

sex pred 18 je predcasny. priznat sa ze mal niekto sex v 14 je skor hanba ako chvastanie. Halooo ved to je TRESTNE normalne. ako vas to vychovali?

omg

paneboze nechapemn co tu stale dookola meliete to iste....teraz vyslem jeden odkaz vsetkych matkam ktore su na pochybach...ja mam 15 a nikdy som s nikym nechoddila ani sa nebozkavala a predstava zeby som teraz mala mat sex je absurdna...je to akurat tak z americkych filmov....

bajuska

ja som v 14-tix a na prvy krat to nebolo nic moc..ale zmena frajera urobila svoje:D..teraz sa mi to tak paci ze by som kazdy den aj 10-krat:Da nesmejte sa mi:Phaa

sixteen

boze, nechapem co to tu riesite, ze co je pre koho opozdene a pre koho nie. ked sa jej to tak zda, je to jej vec! co sa jej do toho starate? ked sa vam zda, ze je to v pohode, majte si svoj nazor. teraz ked sa s nim nestotoznujem mam na vas zacat utocit alebo co? sa spravajte ako normalni a tolerantni ludia.
a kazdy sa tu nechvali. tak tu pisu len ti, co ten sex mali skor ako 20-23...zrejme pre tych to tu nie je zaujimave alebo sa hanbia napisat svoj vek ked vidia ze je to tu same 16-18..

kajanka

a co ja viem co nejaka mima1 myslela tym co napisala, ci to bola reakcia alebo odpoved na temu...neviem co ja na tom az take smiesne...boze toto forum je len o chvastani, vymyslani a zavidení co druhi nemaju, vysmievani je to tu cele na prd...

lolita22

kajanka ty si ju asi zle pochopila ona napisala ze v 20 to robila prvy krat a ze jej to prislo opozdene... :DDDDDD

asdfjklô

co je na tom opozdene? ooo moj ty, v inych temach sa rozoberaju, ja neviem, ze dvadsattrojky a viac panny a panici a vsetko je oka, zrazu pride tema presne ako usita, a zrazu vsetci mali prvy sex v sestnastich az osemnastich.a ked jeden clovek napise, ze v dvatsine, tak uz je velke halooo. opozdene??? ooo boze, to co je za vyraz, nenechaj sa vysmiat s takym detinskym nazorom, ze prvy sex v dvadsine je opozdeny...