prosím, pomôžte mi vstať

Príspevok v téme: prosím, pomôžte mi vstať
lilinka22

pomôžte, prosím. áno, som na kolenách a už nevládzem;((( mám zjazvené telo od žiletky a to som si povedala, že už na ňu nikdy nesiahnem, no znova padám na dno. momentálne sa mi lieči noha a len čakám, kedy tá rana bude tak hlboká, že krv už neprestane tiecť. som na dne. mám ppp, ale také, no ťažko sa to opisuje. niekedy nejem, keď začnem jesť, tak sa neovládam a prežieram sa. čím viac sa snažím, tým viac žerem. naučila som sa jesť len jablká, mrazenú zeleninu prichystanú v mikrovlnke a mlieko, ale aj keď obmedzene druhovo, tak tie jablká jem skutočne na kilá. už sa tak nenávidím až sa mi chce plakať. kúpila som si tabletky na chudnutie, ktoré sú na predpis, ale zohnala som ich bez neho. nikto o tom nevie, čo ma divným spôsobom upokojuje.
strašne som si priala mať raz rodinu, byť mamina, hlavne zamilovať sa. teraz mám 22 a jediné, čo som prežila bolo sklamanie pri ženatom mužovi. myslela som si, že ma miluje, ale nemiloval. pomáhal mi, aby som sa po otcovej samovražde dostala do normálu aj z jeho smrti, aj z ppp, ale nakoniec ma opustil a ja som tam, kde som bola. na jednej strane by som najradšej na tie dlhé roky, čo sa trápim zabudla a dúfala v splnenie mojich snov, no na druhej je môj cieľ len jeden - schudnúť, pretože moje telo je priam nechutné a chudnúť až pokým nebude čo. často premýšlam nad smrťou. neviem žiť tento život. priala by som si, aby skončil, ale tak, ako som len obyčajná nula v chudnutí, tak sa neviem postaviť až na ten úplný prah života a smrti. ľúbim svoju rodinu, ale už neviem, čo robiť. neviem a nevládzem
;(((((( už som asi úplný cvok, pretože zároveň by som si v kútiku duše priala mať tú vysnívanú lásku, no stále viac mi túto túžbu vytláča túžba zomrieť. tento rozpor vo mne samej ma vnútorne zabíja asi viac než tie viditeľné rany. prosím, reagujte len seriózne. hľadám pomoc. nadávanie a nepochopenie mám v sebe samej. ďakujem

lilinka22

ako kedy. podľa toho, či sa najem alebo jem, aj keď nie som hladná. podľa tabuliek mám podváhu, ale ja som nízka a mám veľmi nesúmernú postavu. a práve sa ročuľujem, čo to tu trepem a chodím okolo horúcej kaše. svoju váhu nikomu nehovorím a pri tejto otázke sa snažím meniť tému. ach, ja to snáď zo seba nedostanem. do kelu, trasú sa mi ruky pri predstave, že to mám zverejniť. počkaj, chvíľu predýcham a napíšem.

edita

Podla mňa si lili toho už dokázala velmi vela.Málokto dokáže zniesť to čo Ty a celý ten tvoj životný príbeh je neuveriteľný(niečo som si s predchádzajúceho prečítala)Aj keď si v nezávidenia hodnej situácí. Znášaš to statočne až obdivuhodne.Málo kto by to dokázal zniesť.Máš také skúsenosti ako nikto iný,síce ako som povedala nezávidenia hodné,ale obdivuhodné.Ja si seba ani neviem v takej situácii predstaviť.Aj keď som mala hisáky z mojej postavy(vek-23,160cm/57-60 kg s veľkým bruchom). A nechcela som tiež chodiť do spoločnosti a musím sa priznať nadávala som Panu Bohu,že prečo to dopustil,plakávala a nadávala a nadávala som.Teraz mi je už fajn.Ale to čo Ty lili prežívaš,klobúk dole si dá sa povedať zo smutným srdcom si frajerka.Neboj,určite to prejde ako Nme Pán Boh pomohol pomože aj Tebe.Trošku potrpíš a bude nie ako predtým,ale ešte lepšie.Ahoj

chápeme

Nemám ppp,viem však ako pomocť a keď pomáham Tebe, pomáham zároveň aj sebe.Z tvojich príspevkov je jasné, že to potrebuješ.Zatiaľ ahoj.

chápeme

s NIKýM SA NEPOROVNáVAJ, každý je vlastným sposobom jedinečný.Nikto nie je viac a niekto nie je menej ako ty.Ak chceš, budem Ti denne pomáhať na diaľku.