Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhotrvajuci kasel...alergia.?

Príspevok v téme: Dlhotrvajuci kasel...alergia.?
kurnos

Mam 21 rokov, sennu alergiu, ktora sa mi po dvoch poslednych letach stravenych pri mori zlepsila az vytratila. Minulu zimu som mal dlhotrvajuci kasel, ktory prestal po vyse mesiaci. Tento rok to zacalo opat v rovnakom case s podobnym priebehom. Z testov z krvi mo bol zisteny aj zapal aj zvysene hodnoty alergie. Kedze som nemal zvysenu teplotu, antibiotikami som sa liecil az pred tyzdnom, ale doteraz kasel nepresiel. Kortikoidne spreje urcene astmatikov by som nerad bral, kedze zatial mi astmu nediagnostikovali. Z diskusii som prisiel na viacero moznych rieseni a pricin. Kedze je obdobie suchych bytov a okrem toho byvam momentalne na internate kde je pravdepodobnost zvyseneho vyskytu alergenov, roztocov, prachu atd. domnievam sa, ze kvoli tomu mam kasel. Ako riesenie by pomohla cisticka vzduchu s jonizatorom a zvlhcovac v jednom.? Su tieto 3 in 1 zariadenia dostatocne ucinne.? Myslite ze by to vyriesilo moj problem.? Pocul som aj o akupunkture, ktora moze liecit aj alergiu.? Takisto som nasiel detoxikacnu medicinu... Co by ste mi odporucili.? Pripadne aku kombinaciu.? Nedavno som zacal brat aj Aerius, no zatial nezabral. Vopred dakujem za pochopenie a rady.
-----------
Článok na tému Kašeľ www.zdravie.sk

agina

Kurnos a este si pytaj inhalator TILADE.Mozno to dostanes len na predpis, ale spytaj sa v lekarni.Ja ho mam na predpis.

agina

Ahoj Kurnos.Ja som alergicka na prach, pel a roztoce.Alergologicka mi poradila objednat si pripravky Alertex, dostat ich aj v lekarni, ale cez internet som zohnala lacnejsie. Ide o sprej, pripravok na calunnene veci a pripravok do prania. Ked periem obliecky, trosku tam frknem toho pripravku.Postele, stolicky, zaclony treba postriekat tymto sprejom, pockat 2 hodiny, zabija to roztoce a viaze do seba,po dvoch hodinach riadne vyprasit, alebo povysavat.Odkedy to pouzivam,kasel sa vytratil. Skus www.alertex.sk

kurnos

No zuzana na alergologii som uz bol, aj na plucnom. Nateraz mi pomhol asi kortikoidny inhalator, ale chcel by som to vyliecit aj inac...Preto este raz poprosim RNG, co je to NAC a ako pomaha oreganovy olej.?
dakujem.

Anett

Úplne sa zhodujem s RNG „ Kto kašle a nečistí si pľúca od výlučkov, toho po čase čaká astma“
Treba si vyčistiť pľúca. Netreba to zanedbávať. Je to veľmi dôležité.
Chlorofylíny hrajú významnú úlohu pri vnútornej detoxikácii organizmu, čím udržujú jeho život a zdravie. Proces vnútornej detoxikácie zahŕňa všetky procesy vedúce k neutralizácii, transformácii a eliminácii toxínov z organizmu prostredníctvom nasledujúcich systémov a orgánov:
Respiračný (dýchacie orgány) - pľúca, priedušky, hrtan, prínosové i nosové dutiny
Žalúdok a črevá - pečeň, žlčník, črevá a celý gastrointestinálny systém
Močové orgány - obličky, močový mechúr, močová trubica
Kožný systém - mazové a potné žľazy, slzné žľazy
Lymfatický systém - lymfatické cievy a žľazy

RNG

Kto kasle a necisti si pluca od vyluckov, toho po case caka astma
Este raz pripominam, treba si cistit pluca od hlienov(NAC a oreganovy olej).
A pre tych, co maju pravidelne alergie s roztocov, pelu , sporov a pod treba brat prostriedky na znizenie alergii a histaminovych reakcii(quercitin, vitamin C, bromelain, dumbier,boswelicka kyselina, nexrutin, GLA,rozmarinicky olej, rybacie oleje...)

zuzana175

kurnos:dlhotrvajuci kasel nevesti nic dobre.ja som po pol roku kaslania isla na alergologiu.zistili mi alergiu na roztoce a pel.a k tomu astmu!!! takze chod cim skor k lekarovi,ak si este nebol.

kurnos

ALVESCO. Raz vecer som si ho dal, ale skor sa mi to zhorsilo (viac som kaslal a hrdlo ma zacalo boliet opat). Viem, ze po jednej davke sa nemozu dostavit vysledky, ale akosi tomu neverim.

washita

okrem vyšetrenia u lekára by som zmenila stravovanie a to podla mojej krvnej skupiny a urobila by som žihľavový čaj a pila by som ho aspoň 5 týždňov. Potom by som pila krv čistiace čaje. samiecova@gmail.com