Mam 21 rokov, sennu alergiu, ktora sa mi po dvoch poslednych letach stravenych pri mori zlepsila az vytratila. Minulu zimu som mal dlhotrvajuci kasel, ktory prestal po vyse mesiaci. Tento rok to zacalo opat v rovnakom case s podobnym priebehom. Z testov z krvi mo bol zisteny aj zapal aj zvysene hodnoty alergie. Kedze som nemal zvysenu teplotu, antibiotikami som sa liecil az pred tyzdnom, ale doteraz kasel nepresiel. Kortikoidne spreje urcene astmatikov by som nerad bral, kedze zatial mi astmu nediagnostikovali. Z diskusii som prisiel na viacero moznych rieseni a pricin. Kedze je obdobie suchych bytov a okrem toho byvam momentalne na internate kde je pravdepodobnost zvyseneho vyskytu alergenov, roztocov, prachu atd. domnievam sa, ze kvoli tomu mam kasel. Ako riesenie by pomohla cisticka vzduchu s jonizatorom a zvlhcovac v jednom.? Su tieto 3 in 1 zariadenia dostatocne ucinne.? Myslite ze by to vyriesilo moj problem.? Pocul som aj o akupunkture, ktora moze liecit aj alergiu.? Takisto som nasiel detoxikacnu medicinu... Co by ste mi odporucili.? Pripadne aku kombinaciu.? Nedavno som zacal brat aj Aerius, no zatial nezabral. Vopred dakujem za pochopenie a rady.
-----------
Článok na tému Kašeľ www.zdravie.sk
Dlhotrvajuci kasel...alergia.?
ahoj,no jamam alergiu velmi silnu a poriadne neviem ani na co,ale kazde 2 tyzdne mi strasne opuchnu oci,ze nie som schopna ist do prace jeden den kedy sa to maximalne vyburi,mam monokle az pri nose s velmi to boli a sotva vidim,dala som si na ci na odpuchnutie camilkove cajove sacky,1x pomohlo,ale na dalsi som opuchla este viac a omnoho rychlejsie,katasrifa,testy mi ukazali,ze som alergicka na palinu,prach roztoce,alenikdy som takto nepuchla,len co som v anglicku a testy doma ukazuju stale to iste,ale vobec to nie su velke reakcie,len na nejke 2-3 mm a palina na skoro 1 cm,a tie vitaminy ine neboli, a pani v shope mi poradila ze ten gueciitn maju len 600ku a ze je to velmi silne a len jednu za den tak neviem,lebo si mi pisal ze 3x 5oo,tak teraz neviem,...dakujem
quercitin radim obvykle 2x500 mg denne, ale v pripade silnej alergie sa to da aj zdojnasobnit.
Bromelain 2x600 GDU(miligramy mi nic nehovorie, lebo dochadza v roznej aktivite)
Vitamin C dochadza v roznych formach, od cistej krystalickej kyseliny askorbovej(pouzivam ju na kyslenie caju, zena do kyslych omaciek a nalevov miesto octu) az po kalcium askorbat, buffered C a ester C, ktory je daleko najdrahsi.
ahoj ,ja som sem uz pisalaak sima pamatate,mam prblemy s ocami a odporuculi ste mi vitaminy ako quarticin,bromelain a vitamin c ester,zohnala som,ale v inom -quarticin 6oo,estet 500 mg a bomelain 6oomg,ine naozaj nebolo,dufam ze somneurobila chybu pri kupe,len sa chcem spytat ci ich mozem brat a ako,urcite inak ako ste mi poradili v q.500mg,dakujem
kurnos, vsetky doplnky sa beru len vtedy, ked ich potrebujes
mne pomohla akupunktúra kašľala som vždy ked som prišla domov hlavne večer a dobedu ked som vstala.nosila som guličku prilepenú na uchu 2 týždne a mám pokoj už je to rok.papa
dakujem agina-pekny den.
maria pozri www.alertex.sk a tam sa da priamo objednat z internetu.
kurnos,o tej pracke som uz pisala,je VYBORNA VEC....
agina,mozem poprosit...ten sprej je na kolko dni vydrzi,ako casto sa pouziva?asi si ho tiez objednam,lebo moj syn je alergicky na roztoce...dakujem za odpoved