Ake su vase prsia po dojceni?

ivanka_83

mozes si dat implantaty alebo len modelovat.ja som v jednom fore.mame tam fota v galerke.a modelacia je v cr uz za 30000 kc.niektore zenxy maju po kojeni svojho materialu dost-akurat len tu vytahanu kozu si daju prec-to sa posunie bradavka a z dola sa prebytocna koza odstrani.a prsia su ako pred tehotenstvom.vypada to super.

lenuliatko

ja si tiez dam urcite urobit plastiku ak moje prsia nebudu mat uz taky pekny tvar ako maly.teraz pri dojceni ich mam naliate .potom neskor uvidime ako to dopadne.
charufka:stoji to okolo 100 tisic sk myslim.

ivanka_83

karkulka tiez ked dokojim si dam urobit prsia-ved sme pekne boli pred tehotenstvom a preco by mala krasa koncit porodom?ja mam este aj strie na celom bruchu.jednu vedla druhej, potvorky..

charufka

Ahojte je aj nejaky iny recept ako vratit prsia do povodneho stavu ako je operacia-plastika. Napr. cvicenie? Ak o niecom viete poradte. Koklo vlastne dnes stoji plastika oboch prs?

mira

dasenka ja som na bruchu nemala v 31,tt ziadne strie, zacalo sa to po 38.tt, rodila som v 42,tt, prsia-strie sa mi urobili az po porode po naliati.. a cele tehu som natierala vsekym moznym.. ):

dasenka

ja som v 31tyzdni,ale prsia mi viditelne narastli ale aj klesli..no a robia sa mi tam moc strie,a pritom na brusku strie nemam a na prsiach hej.pouzivam aj specialny gel a nic.robili sa aj vam tak moc strie na prsiach pocas tehotenstva?

serena

J hrozne po dvoch detoch, hlavne po malej-ma 3 roky mi ostali len supky dolu zvesene, hanbila som sa ako taky pes... ale ked mala rok dala som si urobit silikony, lebo na to co mi tam ostalo sa nedalo divat- na 30 rocnu zenu hnus, dnes je to super, znova sa citim ako zena