ako to s vasimi prsiami vyzera po dojceni???ja sice stale dojcim,resp.odsavam:(a ked tam nemam mlieko je to tragedia...iba take kozticky...som z toho smutna...mala som take akurat dvojecky...a teraz mam hadam 1
Ake su vase prsia po dojceni?
Ahojte baby, uplne vam rozumiem, lebo som bola na tom tak isto ako vy. Mam 2 deti, obidve som kojila a potom ked som sa videla v zrkadle...hroza, vytahane a ovisnute. Visiace koze som si vypchavala muzovymi ponozkami a na kupalisku som nosila tricko. Pred 2 rokmi, v aprili som konecne nahovorila muza a zohnala peniaze na silikony. Neviem vam opisat pocit aky mam odvtedy. Svet sa toci inak a aj keby to bolelo 3 krat tolko, isla by som do toho znova. Mam slzickovy anatomicky tvar, nik neveri ze su silikonove, len pevnost a dokonaly tvar to prezradia. Pysne nosim vystrihy a fakt sa tie pocity na kupku nedaju opisat. Ak na to mate, nevahajt, dajte si ich. Priviedli ste na svet dieta, tak si zasluzite aj takuto odmenu. Mala som aj viditelnu asymetriu a dnes ich mam navlas rovnake. Bodaj by si to mohla dovolit kazda matka! Som velmi stastna...
ahojte ja som syna kojila 5 mesiacov a prsia mám také ako predtým iba mäkšie, ale tvar si drzia
Ahojte,
ja som kojila sice len 6mes., ale prsia KATASTROFA!!! Z krasnych dvojeciek su asi ovisnute jednotky..hladam si ich v podprsenke a neviem sa s tym zmierit. Uvazujem nad silikonami, aj ked partner tvrdi ze su pekne-hahaha, to len aby ma utesil:( Uvedomujem si ze prsia nie su vsetko, ale ja to asi potrebujem k sebavedomiu. Neviem si predstavit co dam do plaviek a mojich oblubenych vystrihov:(
dakujem Livaa a ostatne...no dokojila som a cakam co sa bude diat...:)zatial sa mi to paci...nejako sa mi zacali naplnat ci co????dufam ze to nie je MM stale...ale ked potlacim este ide mlieko :( tak neviem...kedy prestane tvorba uplne???
Ja som práve pred dvoma mesiacmi prestala kojiť po dva a pol roku a tiež som bola nešťastná a rozhodnutá pre plastiku.Kojenie ma veľmi vyčerpalo a dosť som schudla, ale ako som prestala, začala som nasilu poriadne jesť a pribrala som a s tým aj moje prsia.Moje "najskôr 3-ky" boli ešte pred mesiacom ozaj mini dvoječky a jedno skôr jednotečka, ale teraz sa to fakt vylepšilo a normálne som nadšená, že sa to upravuje.Nad plastikou už nešpekulujem.
Kojila som 1 rok syna. Dnes už má 4 roky. Prsia mi ostali vpodstate rovnakej velkosti/3-ky/.Len akurát tá pevnosť neni to čo bolo.Pred otehotnením som nosila tričká bez podprsenky. Dnes už nemôžem.
Ahojte ja som mala prsia malé a pevné a po kojení malé a vyžmýkané ako vechtíky. Ale som rada, že aj keď sú také sú aspoň zdravééééé. Spomeňte si na ženy s rakovinou, čo by dali za naše zdravé hoci aj vyťahané prsia.
ako to tu tak citam, tak vlastne mam to iste ale nejak tym netrpim psychicky, hoc mala som prekrasne velke a plne prsia a teraz vytahane nic-ziaden tuk a podprsky co som nosila su vsetky nanic aj nove som si kupila ale nie su mi dobre, no netrapila som sa tym, ale vidim ze asi sa musim tiez zamysliet....inak som si ich zacala kremovat tak uvidim. jaj a skusila som antikoncepciu ale len kratko lebo efekt ziadny , vlastne som pri nej este schudla a aj ma brucho bolelo. asi musim zas pribrat a potom uvidime...
moje prsia vyzerali po 10 mesiacoch vytahane a vysusene ale kazdy den som sa po kupani kremovala a teraz po dvoch rokoch su pekne, aj ked uz nie su take pevne. velkost je asi taka ista, mozno su trochu plnsie