ako to s vasimi prsiami vyzera po dojceni???ja sice stale dojcim,resp.odsavam:(a ked tam nemam mlieko je to tragedia...iba take kozticky...som z toho smutna...mala som take akurat dvojecky...a teraz mam hadam 1
Ake su vase prsia po dojceni?
mariamaria
kedze som z KE,tak tu v Chirmed,dr. Kacmar....presne tak,ked to tak budes citit a budes odhodlana,tak chod....uvidis.....ja som 4 roky bola najma v lete na depky,bolo to strasne a nakoniec som nabrala odvahu a bola skalopevne rozhodnuta ze to chcem.....a veeeelmi mi to pomohlo,nemam ziadne megacecky,ale povodnu velkost ako som mala dvojecky :-)
UZ NIE STE TU INE ZENY ,KTORE DOJCILI...HM,NEJAKO MALO...:)ALE NIE IBA SRANDUJEM...PISTE DALSIE PLS...
nella si stastna zenuska maminka .super...keby sa aj mne vratili do povodneho stvu...juj...aako dlho sa to vracia do povodneho stavu???alebo kvazi povodneho???:)
Ahoj, ja som malého kojila tri roky, prsia mám také- ako pred pôrodom, ostali mi len o kúsok väčšie.
dakujem Livaa veruze k to bude takato bieda odhodlam sa...a kde si si dala robit?
mariamaria
ja som sla na zakrok v marci 2007 cize som bola po kojeni skoro 4 roky. Myslim ze zakrok robia len v celkovej aspon ja kde som bola,aj ja som sa bala,ale spravia Ti predoperacne a ked je vsetko v poriadku nemas sa coho bat....kazda operacia je zasah do organizmu,ale bud sa odhodlas alebo nie...:-)
je to strasne ,ze ???snazime sa dat nasmu babu to najlepsie a prsia nam neostanu ziadne...niekomu naopak ostanu este vacsie..ale cim to je???
Livaa a ako dlho po dokojeni si sla na operaciu???ja asi pojdem tiez...da sa to aj v lokal.anestezii???ja sa boim celkovej...
No ja uz skoro dva roky nedojcim a prsia su katastrofa. Dojcila som 22 mesiacov.