Ake su vase prsia po dojceni?

Livaa

mariamaria
kedze som z KE,tak tu v Chirmed,dr. Kacmar....presne tak,ked to tak budes citit a budes odhodlana,tak chod....uvidis.....ja som 4 roky bola najma v lete na depky,bolo to strasne a nakoniec som nabrala odvahu a bola skalopevne rozhodnuta ze to chcem.....a veeeelmi mi to pomohlo,nemam ziadne megacecky,ale povodnu velkost ako som mala dvojecky :-)

mariamaria

nella si stastna zenuska maminka .super...keby sa aj mne vratili do povodneho stvu...juj...aako dlho sa to vracia do povodneho stavu???alebo kvazi povodneho???:)

Livaa

mariamaria
ja som sla na zakrok v marci 2007 cize som bola po kojeni skoro 4 roky. Myslim ze zakrok robia len v celkovej aspon ja kde som bola,aj ja som sa bala,ale spravia Ti predoperacne a ked je vsetko v poriadku nemas sa coho bat....kazda operacia je zasah do organizmu,ale bud sa odhodlas alebo nie...:-)

mariamaria

je to strasne ,ze ???snazime sa dat nasmu babu to najlepsie a prsia nam neostanu ziadne...niekomu naopak ostanu este vacsie..ale cim to je???

mariamaria

Livaa a ako dlho po dokojeni si sla na operaciu???ja asi pojdem tiez...da sa to aj v lokal.anestezii???ja sa boim celkovej...

Livaa

pred otehotnenim som mala take dvojocky,v tehotenstve som pribrala 20 kg,kojila som 2 roky,a zostali mi 0 ovisnute,proste hruuza,nemala som co dat do podpiry a ziaden vrch plaviek mi nebol dobryyy,mala som poriadne depky,ale vyriesila som to plastickou operaciou a veelmi mi to pomohlo....