Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte vsetci!Moja diagnoza je panicka porucha a trpim tym uz viac ako 3 roky.Mam 26 a skoro 6-rocnu dceru a teraz je na ceste druhe dieta.Som v 7mom tyzdni a od kedy som sa dozvedela ze som v tom stale pomyslam na potrat,lebo si vobec neverim.Stale mam pred sebou tie neprijemne spomienky spojene so zachvatmi a aj napriek tomu ze uzivam Lexaurin 0,3mg 1x denne.Odporucana je 3x1 denne a ja mam sto chuti tu davku zdvihnut len aby mi bolo lepsie.Tie stavy sa, i ked v mensej intenzite ale predsa, vracaju a to ma desi.Potrebovala by som radu odbornika alebo niekoho kto bol alebo je v podobnej situacii aby mi poradil co a ako dalej.Bojim sa hlavne toho ze zacnem panikarit a ublizim sebe alebo malemu.Kvoli tomu by som rada zdvihla tu davku.Tablety by vraj plodu ublizit nemali bola som na genetike,ale nebudem moct kvoli nim dieta kojit a to ma mrzi najviac,ale nemam dost sil prestat ich brat.Poradte prosim co robit.
Ahojte
Prosím Vás poradili by ste mi? Tiež trpím panickou poruchou. Nedávno som stratila zamestanie(pracovala som ako predavačka). Teraz som nezamestnaná. Môj psychic.stav sa zhoršil a mávam častejšie a intenzívnejšie záchvaty a s tým spojená úzkosť. Užívam Citalec asi vyše mesiaca ale neviem či mi pomohol. S mojou psychiatričkou sa ešte poradím. Je to niekedy hrozné. Ešte šťastie že mám svojich priateľov. Neviem, ako by som to inak zvládla.
Cítim sa častejšie unavená.Niekedy neviem čo mám robiť. Budem rada, ak ma povzbudíte.
Ahojte, poradte mi niekto, moj muz ma depresie uz 5 rokov, skusal uz rozne lieky, nepoznate niekto fakt dobreho psychiatra, kt. by mu pomohol,v tomto obdobi to ma fakt zle, casto ma stavy uzkosti, nespi, je taky smutny, bojim sa, ze si nieco spravi, stale sa ma pyta, ci mu neviem pomoct, a vzdy si aj odpovie sam, "asi nie, vsak?" Tak to skusam zanho, lebo on uz asi nevladze. Dakujem. a
dobre a zajtra sa ozvem som len prisla pozriet na dobrú noc
Veronika aj niektorým dievčatám čo poznám boli zmenené lieky,takže musíš len poskúšat a netráp sa.
Veronika takže sa veci začali hýbat.Pitný režim si musíš vypestovat.Ked telo hlási smad,už je neskoro.Ja som sa to tiež musela naučit.Skús aspon 2 litre tekutín denne,ráno čajík,potom aj nejaké ovocie,poháre s vodou alebo s džúsom,položený na dosah ruky kdekolvek kade brúsiš po byte.Tak som sa to učila aj ja a nejaká flaša s vodou ked sa ide von.No a k tým liekom aké bolo stanonovisko,nejaká zmena?