xdanielax: tazko povedat co je pri tomto probleme "dlho" :) myslim,ze u mna to nie je dlho,aj ked mne to uz pride ako vecnost..pred dvomi mesiacmi ma chytil daky taky zavrat v hypemarkete,strasne som sa zlakla co mi je a zrejme som si to hyperventilaciou este zhorsila..busenie srdca ako o zivot,ruky sa mi triasli..strasne som sa bala co mi je,ci mam infarkt ci co..nechapala som to,lebo snazim sa fakt zdravo jest,sportovat..myslela som si ze mi to prejde,ale nepreslo,tak som bola na pohotovosti,ale tam to bola "obrovska ochota",odbili ma s tym,ze to je kolapsovy stav a ze to nemam predychavat..tak som si myslela ze sa vyspim a bude fajn..ale od toho dna uz nebolo fajn..busenia srdca som sa uz nezbavila,k tomu strach,obavy..kedze mam prazdniny,bola som doma a chodila po roznych vysetreniach..ale fyzicky som uplne ok..ale medzicasom som ja prestala chodit von,bojim sa ist do obchodu,ist autom..zacala som sa vyhybat chodeniu von..zmenila som sa,ako keby som dokazala uz len mysliet na to ako sa bojim a co ked a podobne..a strasne sa sledujem..kazdy nadych a podobne..najskor som myslela ze to zvladnem sama,ale nepomahalo mi povedat si ze mi nic nie je..takze som zvolila cestu psychologa.zatial som mala len jedno sedenie,co je asi take uvodne,lebo zatial mi to nejak nepomohlo..ja viem,ze to hned nepojde..ale musim sa nejak prekonat.v septembri nastupujem do novej prace kde som strasne chcela ist a teraz sa toho strasne bojim..snad to teda zvladnem..