Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
mala som prvy pohlavny styk ale ako sa priatel spravil ostal kondom vo mne a ked ho vytiahol nebolo tam toho moc , bojim sa , mozem ostat tehotna?ako a kedy to mozem zistit?pomozte prosim, Dakujem
lydulajda, keď ti bude meškať menzes, tak až vtedy ti ukáže spoľahlivý výsledok, si to nepochopila alebo čo ?
mala si sa chrániť a nemusela si stresovať
lydulajda, ak ti bude meškať menzes, urob si test, vtedy už bude výsledok spoľahlivý
po kolkátich dnoch po pohlavnom styku sa dá zistiť či som alebo som neni tehotná?
OPTHALMO2, zle ti je z tej tabletky pravdepodobne, o par tyzdnov ak by si nedostala menzes urob si tehotensky test...
btw, nauc sa gramatiku, pises priserne
Ahojte chcem sa opitat mala som s priatelom sex nechraneny a niesom si ista ci sa domna vistriekal alebo nie asi po 20 hod som uzila tu tabletku po ale uz asi 6 den mi je strasne zle zvraciam a tak mozem byt tehotna?prosim poradte mozte mi prosim napisat na opthalmo2@azet.sk dakujem
nicol, prosim ta nestresuj, menstruaciu si dostala, test bol negatyvny, skontrolovala ta gynekologicka, ak si odvtedy nemala pohlavny styk nechraneny, tak nemas byt z coho tehotna... a ak ti meska uz 12 dni, sprav si este test ak chces, ale urcite upaluj gynekologicke
Ahojte.Potrebujem pomoct. Naposledy som mala s partnerom sex 19januara ale nedal to domna menstruaciu som dostala normalne a ked mi skoncila tak som si sprvila preistotu tehotensky test a ten mi visiel negativny a po troch dnoch som isla na rocnu prehliadku ku gynekologicke a ta mi povedala ze mam vsetko poriadku a tehotna niesom a teraz mi meska menstruacia 12 dni .Myslite ze to mam zo stresu alebo mozem byt tehotna lebo som pocula ze niektore zeny boli tehotne a do 3 mesiaca mali menstruaciu. mam cakat ci si mam spravit tehotensky test zasa? dakujem za odpoved :)
miluska ako vyzera prasknuty balon? a ako zistis ze balon praskne?