Ked je nador v hlave su niake priznaky?

vlákninka

nádor v hlave sa nemusí všdy prejavovať bolesťou hlavy, väčšinou sú to iné motorické , alebo senzorické poruchy, teda pohybové, pocitové. ktoré sa prejavujú napríklad na tvári, na končatinách, napr. znížená citlivosť prstov, pocit zvláštnych vôní a chutí, ešte straaašne veľa iných znakov.

hlavickaa

NIKDO, aj ja mam na hlave vzadu taky divny tvrdy vyrastok...uz viac ako rok...som sa pytala dr. co to moze byt, tak ma vysmiala, ze podkozny tuk...mno neviem...zatial som to neriesila, ale opytam sa najblizsie koznej, lebo tiez som casto unavena a toci sa mi hlava...ale to asi z toho, ze casto ponocujem...

nataly

ahoj.. moja babka mala rakovinu na maternici liecila sa dva roky wysledky dobre no zdrazu ju zacala pobolievat hlava co ju nezvikla .. nejako si to nevsimala prisla jesen a s nou dalsie proboemy.. babka spomenula deda ktory bol vyse desiatich rokov mrtvy, a proste rozprawala a robila hluposti, zabudala...a bohuzial v zime zomrela s tazkimi bolestam,i hlavy.. sice ju operovali podla mna urcite len otvorili lebka a zasili to nemalo to vyznam ...

keituskaaaa

Tiez ma zacina bolievat hlava kazdy den.Najskor som si myslela ze to je z nedostatku spanku,ale ked spavam cez vikend aj po 8-10 hodin a zobudim sa,tak boli zasa :-( vzdy ked cupim a vstanem,aj ked nie rychlo,tak sa mi toci a je mi na odpadnutie A dost casto mam tlaky v hlave akoby mi tam buchalo srdce ,dufam,ze to nie je nic vazne co myslite? ;-(

majca

asi 3 mesiace ma trapi trpnutie hlavy, a take zvlastne tlaky do spankov a zubov. nie je to bolest, ale skor neprijemny pocit. niekedy mi je az na vracanie.

laraa_

:-OOO aj ja som sa vzdy bala, ze ci nemam nador. mna kazdy den boli hlava a neskutocne. a kvoli tomu byvam aj stale podrazdena :-(. bola som na vysetrenia, tak mi lekarka pov. ze si mam vymenit vankus!!! chapete??? asi ma neboli len tak zo srandy. a zavraty mam, aj sem-tam sa mi zakruti hlava a je mi na odpadnutie. mozno to je z nizkeho tlaku, co ja viem. asi by som mala ist aj na vystrenia so srdcom, ale tam mi samozrejme, ako vzdy, nezistia nic - ZE SOM ZDRAVA!

phytoonia

PROSIM O RADU!!! mam len 18 rokov.Vyse roka mam zvysene aslo v krvi...to,ze mi vybrali krcne mandel to iba zmiernilo..odvtedy som stale chora..ale iba nadchy a pod... ale asi pred mesiacom som mala zopar dni krce v oblasti krizoch..nemohla som ani chodit,dychat...lekari nevedia,co to je...nie su to ladviny,pluca... Lekarka sa bala,ci to nie je nieco na mozgu.. robila mi cviky na SM,kedze som casto chodievala na wc...dobrala som antibiotika,bolesti prestali...niekedy sa vratia,ale nie su tak intenzivne...ale cely ten cas ma neznesitelne boli hlava,co mne sa to nestavalo nikdy...zacina sa mi v hlave tocit,mam vysokykrvny tlak,niekedy ma bolia svaly,ale hlacvne krk...

ooooo

obcas sa motam ako opita a pritom vobec nepijem,je to normalne?moze to byt nejaky nador?v praci mam vela stresu aj v osobnom zivote. no a este nejak sa mi lahko pamataju niektore veci,a naopak niektore dolezite veci zabudam.preco to tak mam?moze to byt nieco?