Socialna fobia - nedokazem jest

frane

aj vam sa stava, ze kvoli tomu ze sa bojite alebo nieco podobne, tak sa spravate divne a potom si o vass druhi myslia, ze ste uplne cudni. a vam je to hrozne luto, pretoze viete ze taki nie ste, ale oni vas takych vidia. a potom nemozete prestan na to mysliet, ze ste taki a je vam z toho zle. pritom vam to pride hrozne hlupe od nich, lebo nicomu nerozumeju a vedia tolko ublizit.

ezka

musiš sa to naučiť. pre tvoje dobro. nemôžes vliecť celý svet na pleciach. nemôžeš byť taká dobrá. dobrá ano ale s mierou. lebo to budu len zneužívať.

ezka

aliane. držim palce. treba si zobrať z ponuknutého / aj u dr.- ky/ čo je pre teba doležité , čo ti niečo môže do života dať a ostatné treba ignorovať . doslova

aliane

ja chodim k doktorke, ale nie som si ista, ci mi to pomaha, niekedy mi vie ublizit co mi povie, ale to je moja vina, no ale aj tak

ezka

ahojte. moja rada pre vás. vyhľadajte si odbornu pomoc. nenechávajte to len tak. ono sa to môže v živote / ked sa darí /stratiť, ale ked to už bude vo vás hlboko zakorenené a pridu dalšie prekážky životné znovu sa vynoria. ale vy ste mladí ľudia a to čo prežívate je ešte len v začiatkoch a tie pravé problémy ešte len prídu. ak budete silní a vyliečení problémy budete riešiť ľahšie s nadhľadom. nebojte sa vyhľadať si terapeuta. viem o čom hovorím.

aliane

teda neprichadza do uvahy, ze by som prestala chodit do skoly, to ani nahodou, ale potrebovala by som klud, s takym strachom sa to neda. nejde to

aliane

nechcem sa vratit spat do skoly, teda chcela by som, ale aby bolo vsetko v poriadku, velmi by som chcela chodit do skoly a nemat ten strach z ludi stale napatie a to vsetko, velmi by som chcela, ale neviem ci to este vydrzim. je toho na mna vela. :( ale velmi by som chcela aby sa to vsetko zlepsilo, lebo ja sa chcem velmi ucit a nemyslim si ani ze som leniva, velmi chcem aby sa mi to dalo.

[zruseny12]

nemozna,vyskusaj B-komplex-forte,je to velmi ucinne na stress,ja nemam taky problem ako Ty,ale myslim si,ze vit.sk.B by TI URCITE POMOHLI.Kupis ich v lekarni....

RNG

Aliane, caj z lubovnika tak isto pomoze, problem je len s obsahom aktivnej latky, hypericinu, ktory moze byt od 0.03% do 0.1% ? takze clovek nevie, ako to davkovat.
Preto su lepsie presne standardizovane vytazky.
Skus kopcom 1-2 polievkove lyzice(5-10 gramov) zavarit do 1/2 litra vody a nosit so sebou, ked dostanes tie pocity(pp, uzkost, fobia, nervozita, pnutie...) daj si pol flasky.
Ale standardizovane kapsule su pohodlnejsie, vies presne kolko dostanes.